2821
2789

سلام مهربون‌ها🌸

الان یه تاپیک دیدم که استارتر گفته بود طرف مقابلش (حالا نامزد ، پارتنر ، دوست.پ یا هرچی😂)باهاش بدرفتاری می‌کنه و از طرفی ازش پول میگیره 

آدمی که نه پول داره و نه اخلاق که البته اخلاق مهم تره ارزشی نداره که وقتتون رو براش تلف کنید

دخترها اول خودتون باید لیاقت و ارزشتون رو بدونید تا طرف مقابل هم متوجه ارزشتون بشه

متاسفانه تا امدم تو تاپیکش نظر بدم قفل شد اینجا گفتم

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

الان شوهرامونو چکار کنیم  😅🤪

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من توی تاپیکش بودم

عاقلانه‌ترین کار جداییه نمیشه که یه آدم نه اخلاق داشته باشه و نه پول

من از نامزد سابقم بخاطر رفتار و اخلاقش جدا شدم

اگر دوست اون خانم پول اسنپ نمیداده نامزد من برام سانتافه ۲۰۱۴ خریده بود و البته من هم با حماقت پسش دادم😅

ولی حمایت مالیش اصلاً نمی‌تونست اخلاقش رو پوشش بده

حالا دوست ایشون که کلاً هیچ

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

خب منم همچین چیزی ببینم سواری میگیرم تقصیر خودشه همون فحش اول بلاک و بای اینم سوال داره که چکار کنم ؟ واقعا سوال داره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من توی تاپیکش بودم عاقلانه‌ترین کار جداییه نمیشه که یه آدم نه اخلاق داشته باشه و نه پول من از نامز ...

تو دیگه به بختت لگد زدی مگه بدبخت چکار می‌کرد که این همه حمایت جایگزینش نمی‌کرد😆

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

همچنان فاصله بگیریم😄

اخه یه مهد کودک دارم ازش 🌹👧👧👦

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
 از من و شما گذشته حداقل مجردها درس بگیرن

اره خب🤷‍♀️

واقعاً باهاش مشکل داری یا کامنتت فان بود؟

مشکل ندارم بیپول هست درسته اخلاقشم موقع بیپولی گند میشه ولی دلش پاکه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز