2777
2789
عنوان

شاد بودن بلدی میخواهد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3644 بازدید | 34 پست
آخی عزیزم. خدا صبر بده بهت. همون ذاتی بودن رو میخوام ببینم چطور میشه بدست آورد.  من دلم میخواد ...

یه مامان همیشه شاد وجود نداره عزیزم اینا حرفای روانشناسی زرد …. اگه بخوای اینجوری فکر کنی همیشه تولاک تنهایی خودت فرو میری چون میخوای نقش بازی کنی همه لحظات غم وشادی رو درکنار هم تجربه میکنیم برای یک مادر کامل بودن باید بیشتر از همه خودتو دوست داشته باشی بخودت اهمیت بده کارایی که دوس داری روانجام بده حال دلت که خوب باشه، این حال خوب به پسرتم منتقل میکنی …. 

فقط یادت باشه از حال بدت هیچوقت با پسرت صحبت نکن درد ودل با بچه ممنوع 

اتفاقا امشب انقدر با شوهرم صحبت کردم درباره عادل بودن خدا و شرایـط آزاردهنده واسه بعضیا  انقدر ...

و البته هنر هر کس در سروکله زدن با این مشکلات هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مامان همیشه شاد وجود نداره عزیزم اینا حرفای روانشناسی زرد …. اگه بخوای اینجوری فکر کنی همیشه تولا ...

درسته. ولی باید سعی کنیم بیشتر شاد باشیم. درد دل هم ممنوع هست ولی غر زدن رو نمیدونم چطوری بعضی وقتا نذاشته باشم

ببیببین من فکر میکنم خدا برای همه مشکلات آفریده. البته مطمئنم. چون خودش گفته انسان را در رنج آفریدم. ...

من همیشه هی دعا میکنم خدایا منو از گناه محفوظ نگهدار 

دعا دعا میکنم که خدا اصلا منو امتحان نکنه 

هی توی دعاهام میگم خدایا خودت بزرگی فکر میکنی این مشکلات کوچیکن اما من انقدر کوچیکم که هیچ توانایی تحمل سختی و رنج ندارم 

هی میگم خدایا حتی فکر چیزی که منو به سختی بندازه هم توی سرم ننداز 

نمیدونم دیگه دعاهام بده یا خوبه 

واقعا تحمل ندارم با کوچیکترین رنجی حالم خیلی بد میشه قابل توصیف نیست وگرنه بهت میگفتم 

ببین توی دایره خانواده خیلی آسیب پذیرم اما بیرون ازین دایره خیلی خوبم

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
خیلی خوب بود. ههههخخخخ میگم آیا این درسته که خداوند مشکلاتی رو که سر راه زندگی آدم ها گذاشته دلیلش ...

نه فکر کنم دلیلش اینکه ما همه ادم ها از ابتدای خلقت توی مرحله درس پس دادن و امتحان شدنیم از اول که ازمون میپرسن میخوای بری توی این دنیا و خودمون قبول میکنیم تا بیایم به این دنیا تا موقعی که میمیریم داریم امتحان میشم

حالا این امتحان شدن ها رتبه و مرتبه داره یکی انقدر توی هر امتحانی سربلند بوده که صورت مسئله های امتحاناتش سخت سخت تر شدن رفته مرحله بعد، یکی هم درجا میزنه و از خدا روی برمیگردونه یعنی با خوشی های زندگی خدا رو بندگی میکنه و با قسمت های ناخوشش هم از راهش منحرف... 

ولی اگر منظورت اینکه ما حال روحیم داغون بشه بگیم این حال خدا بهمون داده برای همین هم نیازی به مشاوره رفتن نیست حتما خیری توی این حال هست به نظرم من این نظریه و عقیده غلطه. 

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
من همیشه هی دعا میکنم خدایا منو از گناه محفوظ نگهدار  دعا دعا میکنم که خدا اصلا منو امتحان نکن ...

آفرین. چقدر دعاهات شبیه هست به آیات آخر سوره بقره.

و لا تحمل علینا اصرا.....و لا تحملنا ما لا طاقه لنا به.

من یه روانشناسی رو خیلی قبول دارم تنها پیجیه که چن ساله فالوشدارم روانشناس زرد نیس نگاهش به مبا ...

آره دیگه تصمیم منم همینه 

من یه روانشناسی رو خیلی قبول دارم تنها پیجیه که چن ساله فالوشدارم روانشناس زرد نیس نگاهش به مبا ...

اینجوری که من بیشتر افسرده میشم حس غارنشینی بهم دست میده🤣🤣🤣🤣بیشتر راه درست رسیدن به اهداف گفته تا راه شاد زیستن

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
نه فکر کنم دلیلش اینکه ما همه ادم ها از ابتدای خلقت توی مرحله درس پس دادن و امتحان شدنیم از اول که ا ...

تکه اول رو خیلی باهات موافقم. ولی ببین اگه آدم پدری داشته باشه پر از استرس و نگرانی و ناراحتی و بدون خوشحالی، دیگه آدم انتخاب پدرش که دست خودش که نیست که. من خیلییی سعی کردم حال خوب خودم رو نگه دارم وقتی مجرد بودم. مخصوصا میدونم این که نماز و روزه و حجاب و اینها رو رعایت میکردم، خدا هم خیلی کمکم کرده به این حالم. وقتی با دوستام بودم خیلیییی شاد بودم ولی این سالهای اخر قبل ازدواج واقعا کم آوردم. درسته که بخاطر فشار درس و لیسانس و ارشد بود، ولی اگه پدرم مدیریت بهتری داشت و من یه چیزای بیشتری و بهتری یاد گرفته بودم، خیلی خوب از پس مشکلاتم بر میومدم و روحیم حفظ میشد. اینا رو از اونجایی میگم که شوهرم رو میبینم و خانواده شادش رو و حالش رو. البته اینم بگم من وقتی قرآن میخونم و حالم خوبه، خیلی مقاوم تر میشم از شوهرم در برابر مشکلات. اما من الان صحبتم در مورد شادی هست

به نظر من ایشون خیلی آدم سالم و خوبی هست. اگه ما ها هم همچین آدمها و همسرهایی بودیم، خیلی از مشکلات حل بود.

حالا یه تجربه شخصی بهت بگم 

گاهی آدم ادای شاد بودن رو دربیاره یهو میبینه واقعا شاد شده 

مثلا من تمیز کردن و مرتب کردن آشپزخونه خیلی برام سخت بود حالا اومدم یه سری ویدیو دیدم از اینکه چجوری مردم آشپزخونه رو مرتب و تمیز میکنن و نتیجه کارشون رو که میدیدم شروع میکردم تیکه تیکه به مرتب کردن و عکس قبل و بعد میگرفتم از هر تیکه که مرتب میکردم و کلی ذوق میکردم و یهو میدیدم کل آشپزخونه تمیز شده و کلی خوشحال میشدم

توی هر چیزی اگر این فرمول رو اجرا کنی  و نتیجه رو عکس بگیری و مقایسه کنی کلی حس انجام اون مدل زندگی کردن توی بدنت نهادینه میشه

مثلا برو ویدیوهای تفریحات شاد و چیزای شاد رو ببین و سعی کن مثل اونا موقعیت شاد برای خودت جور کنی