2777
2789
عنوان

بازگشت غرورآفرینمو تبریک میگم😁😁💪

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 45 پست
فرفری دیگ صاف صافی شد خیلی وقته🤣🥺

واس چیییی؟؟😂😂😂 کراتین کردی؟

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
کجا بودییی بی معرفتتتت آشغال خر😩😩😩 همینجوری گزاشتی رفتی دیگ پیداتم نشد

وقیح روح سوخته عکسمو گذاشت اینستا😂😂تگت کرده بودم ک

در جریان بودی

دیگ سیم نداشتم بیام

الان ۲ تا خریدم محض اطمینان😂😂

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقیح روح سوخته عکسمو گذاشت اینستا😂😂تگت کرده بودم ک در جریان بودی دیگ سیم نداشتم بیام الان ۲ تا ...

اععع تگم کردی؟یادم نیس بخدا ولی فکر نکنم تگ کردیا

اتفاقا همون موقع ها ک تعلیق شدی تاپیکم زدم برات ک چی شد چرا تعلیق شدی 

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
واس چیییی؟؟😂😂😂 کراتین کردی؟

اره عشقم

خوبی توووو؟؟؟چخبرر اوفف خداروشکر ک برگشتی کاش میشد از تو گوشی در بیام بغلت کنم محکمممم🥺🥺🥺

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اععع تگم کردی؟یادم نیس بخدا ولی فکر نکنم تگ کردیا اتفاقا همون موقع ها ک تعلیق شدی تاپیکم زدم برات ک ...

ندومبه ولا

اره عشقم خوبی توووو؟؟؟چخبرر اوفف خداروشکر ک برگشتی کاش میشد از تو گوشی در بیام بغلت کنم محکمممم🥺🥺 ...

دورت بگردم🥺❤

هیچی خبر خاصی نیس😂😂

سینگلانه میگذرانم جوانی را😂😂

دورت بگردم🥺❤ هیچی خبر خاصی نیس😂😂 سینگلانه میگذرانم جوانی را😂😂

من بیشتر ک🥲🥲🥲

بهتر بابا سینگل باشو پادشاهی کن😁😂

خواهشا بازم کاری نکن تعلیق شیا😒😒😒پوستت کندس ایندفه

هرچی رفیق فاب دارم من اینجا تعلیقین لامصبا😒😂

من بیشتر ک🥲🥲🥲 بهتر بابا سینگل باشو پادشاهی کن😁😂 خواهشا بازم کاری نکن تعلیق شیا😒😒😒پوستت کند ...

سعی میکنم☺😂

مهسا از ماعده و اینا چخبرررررر

سعی میکنم☺😂 مهسا از ماعده و اینا چخبرررررر

ای ونه فاش هادم؟😂😒

هیچ ماعده ک خانوم اینستاو تلگرامو اینا وصل کرد خیلی وقته نمیاد غریب شد دیگه

سمیه ولی هست گه گوداری میادو میره اخرین باری ک ازش خبر دارم یکی دو هفته پیش بود طفلکیا خیلی خوردن به مشکلاتو  درگیرن

بقیه هم ک بانوی آذری و مامانی نازگلی و لیلا رو دیگع خبر ندارم خیلی وقته ندیدمشون تو سایت

ای ونه فاش هادم؟😂😒 هیچ ماعده ک خانوم اینستاو تلگرامو اینا وصل کرد خیلی وقته نمیاد غریب شد دیگه س ...

چرااا سمیه چیشده؟؟؟؟

مهسا نمیای واتس؟

میترسم باز تعلیق شم🥲

چرااا سمیه چیشده؟؟؟؟ مهسا نمیای واتس؟ میترسم باز تعلیق شم🥲

مشکلات مالی...ولکن شاید نخاد بگم🤒 خودش اومد حالا بهت میگه 

ینی چی 😒😒خب کارای ممنوعه نکن دیگهههه چطور پس من تعلیق نمیشم؟؟😒😒

ن عشقم واتس نمیتونم همینجا باش مث آدم باش😒🥲😂

مشکلات مالی...ولکن شاید نخاد بگم🤒 خودش اومد حالا بهت میگه  ینی چی 😒😒خب کارای ممنوعه نکن دیگ ...

تو اصن سایت میای ک تعلیق شی؟😑

تو اصن سایت میای ک تعلیق شی؟😑

اره😂🥲

معمولا اخر شبا میام بیشتر

مگر اینکه سرم شلوغ باشه وقت نکنم چن روز نیام

وقیح عکسمو گذاشت تو پیجش منم بش پیام دادم‌و داستانای دیگ ک اگ‌بگم میترکم باز تاپیک زدم اینجا شات گذ ...

پیج این وقیح رو میدی؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم