2777
2789
عنوان

قرص نورکرین بانوان (ریزش مو)

29668 بازدید | 9 پست

سلام خانمها، من برای ریزش مو به دکتر مراجعه کردم و چون الگو ریزش مردانه داشتم دکتر برام قرص نورکرین آقایان نوشت و گفت هم که سخت گیر میاد. تو ایران که دیگه گیر نمیاد چون دیگه وارد نمیکنن. یه واسطه برام از دوبی خرید ولی اشتباهی نورکرین بانوان خریده. حالا میخوام بفروشمش. مناسب برای خانمهایی که چند ماه بعد از زایمان ریزش مو میگیرن.

یه بسته ۶۰ عددی هست. تاریخش هم تا ماه دهم سال ۲۰۲۳

خدا به ما بچه نمیده وگرنه ازت می خریدم واسه بعد زایمان که ریزش مو گرفتم بخورم😅

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص  تقویت مو هستش  یا قط  ریزش  مو  کدومش  بزار  بزنم گوگل  ...

قطع ریزش و تقویت هر دو. آره عزیزم تحقیق کن بهتر متوجه بشی برای چی هست. قرص معروف و موثری هست. دکتر نیکبخت برام تجویز کرد‌ . یه تومن قیمت خریدش بوده ولی کمتر میدم. 

عزیزم اگه خواستیش تماس بگیر  09109853930

عزیزم میشه دکتری که واسه ریزش موهاتون رفتین معرفی کنید منم مشکل شما رو دادم واقعا نمیدونم چیکار کنم

قرص نورکرین 16 میلیون پکیج 6 ماهه یعنی 2 بسته. هر بسته 8 تومان خریدم. و موهام بعد چند ماه به شدت حتی بیشتر از قبل میریزه. پارسال مزو کردم و امپول ب پنتن. واقعا تاثیر اونا بهتر بود. حیف پولام 5 گرم طلا میشد تو همین گرونی هم🥵😫😩😫

عزیزم میشه دکتری که واسه ریزش موهاتون رفتین معرفی کنید منم مشکل شما رو دادم واقعا نمیدونم چیکار کنم

سلام ببخشید دیر پیامتون رو دیدم. من تهران پیش دکتر نیکبخت رفتم اصصصلا راضی نبودم قرص نورکرین برام نوشت با بدبختی پیدا کردم سه ماه خوردم موهام به شدت ریخت. حالا پیش دکتر آرمانی فر میرم شیراز. فعلا دوماهه زیر نظرم هنوز دوره ام مونده. گفته شش ماه