2777
2789
بچه ها بخـــــــــــــدا خسته مه من که تو شهر غریبم کسی و هم ندارم خونه ام و کرده بازار شام همش اسباب بازی و ژولیددگی و پرت کردن وسایا خونه و بمــــــــــاند که زندگی نذاشته که میشکــــــنه مگه من جرات خوابیدن دارم تی وی رو کارتون همش موبایل و تبلت دستش زرنگه ولی یه دونه اس دیگه منــــــــم که عاشقش ولی یعنی کـــــفیه کمی چشامو ببندم اصن نبندم هر چی تو یخچاله رو میز میریزه میپاشه ..........کــــــــــــــرده منـــــــو یه راه حلی یه راهکاری همکاران گرامی مادران عــــــــــزیز من که دیگه مردم از خنده این تاپیک و نوشتم آخه هـــــــــــــنوزم کمه مـــــــــادرای بچه دار بیش فعالش کمـــــــک. خخخخخخخخخخخخخ ای جیجل همه مامـــــــــانا....
اونجا برای پوشک و رنگ و..دارن بهتون کمک می کنن شما اینجا یه تاپیک دیگه زدین و بی اهمیت به تاپیک های قبلی و نظر بقیه دارید میخندین. !!! چه خوبه که شادی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من باهاتون دارم صمیمی میچتم و سوال میکنم آخه این چه حرفیه من پاسه ثابت این سایت بودم حالا یه مدته نیومدم دیگــــــــه نگـــــــــــوووو همتونو دوس دارم فقط خواستم جوابامو ریز به ریز بگیــــرم عــــزیزم اذیت میشی جواب نده خوووووووو زوری که نیـــس راستی گیس و گیس کشی هم نداریم لطفا به هم و نظرات هم و تاپیک های همدیگه احترام بذاریم یا جواب میدیم یا بهش توهین نمیکنیم من که کللی تایپیک گذاشتم توام امتحان دوست مـــــن
روژان خانم مادری صبوری میخاد خیلی زیاااااد
کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند فردا، چه میدانی تو از امروز، چه میدانم من از فردا، همین یک لحظه را دریاب که فردا، قصه اش فرداست...
بــــــــــــــــــــــله مــــــــــدر واژه ی کمی نیس صبوری می خواهد. بیش فعاله خــــــــــــــــدا کمکم کنه شما چی؟ از تجربیاتتون بگید ****************