2777
2789
عنوان

کیا تازه چادری شدن؟☘

292 بازدید | 15 پست

من ۱ ماه میشه چادری شدم ۱۶سالمه 

میخوام بدونم کیا جدیدن چادری شدم

تو جامعه چادری بودن از نظر مردم چجوریه

کمتر#اعتماد کن تا روزی مجبور نشی ب کسی بگی ازت انتظار نداشتم...!🖤🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایجانم عزیزم 😍♥️ 

از نظر همه چادری بودن خوبه :)

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

ولی ی چیزی بهتون میگم گوش کنید هیچوقت ب زور دختراتون رو چادری نکنید بذارید خودش ب این باور برسه ک چادر بهتره براش من ب اصرار چادری شدم با اینکه الان خیلی دوست دارم و همیشه سر میکنم ولی اگه اجباری نبود حس بهتری داشتم 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
ولی ی چیزی بهتون میگم گوش کنید هیچوقت ب زور دختراتون رو چادری نکنید بذارید خودش ب این باور برسه ک چا ...

موافقم ،اجبار تو هرچیزی ادم رو زده میکنه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دید مردم بهتون عالیه 

اینکه خودتو مثل کالا در اختیار مردم قرار نمیدی و انقد عزتمند و باااعتماد بنفس هستی این خیلی ارزش داره 

تو واسه خودت ارزش قائلی 

بهت تبریک میگم بایت انتخابت 

من خودم بالای ۱۰ ساله چادری ام 

و اینم بهت بگم سعی کن اخلاق و رفتار و منش ات هم‌مثل چادرت باشه خیلی باید محتاط باشی 

من حدود ۲/۵ سال چادری شدم،تقریبا همسنیم

اوایل خیلی حرفا بود، هم پیش خودم هم پشت سر😅

حتی پدر و مادرمم اوایل نتونستن خوب بپذیرن

اما بعدش انتخاب رو به خودم سپردن

و الان دیگه اکثر دوستان و اقوام به انتخابم احترام میذارن

مهم اینه که شما اگه انتخابتون رو کردین و همه جوره پذیرفتینش

به حرف بقیه اهمیت چندانی ندین و کار خودتون رو انجام بدین و سعی نداشته باشین همه رو از خودتون راضی نگه دارین و فقط رضایت اونی که باید براتون مهم باشه

💚🌱 
یه نفری تو خواب امام زمان بهش گفته که یاران من چادرین😊

چه ربطی داره😑

عزیزم اگر از انتخابت راضی ای مبارکه

من چادری نیستم اما جایی برم که بپوشم بهتره به احترام صاحب مجلس می‌پوشم مثل مشهد

کاربر قدیمی هستم😎😆 ترکیدم سر هیچی😁                     عضو تاپیک مانکن های زیبا وزن دو هفته پیش ۶۵,۵۰۰🤧وزن فعلی ۶۴   وزن هدف۵۵🙈عضو گروه بنفش 🐣