2777
2789

خانوما من مشکل ریزش مو داشتم ازمایش هورمونی دادن دوتا هورمون مردونم بالا بودن که بمن سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون داد با یسری ویتامین و ماینوکسیدل الان صورتم به شدت جوش زده و عصبیم شدم چیکار کنم بنظرتون بخاطر مصرف همون قرصاست

اوف من ماه اولی که سیپروترون خوردم صورتم ریخت بیروناااا ببین قرمزززززز ملتهب مخصوصا کنار بینیم
بعدش بدنم عادت کرد خوب شدم
بنظرم یه مدت ادامه بده اگه ماه 2-3 خوب نشدی به دکترت بگو

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف من ماه اولی که سیپروترون خوردم صورتم ریخت بیروناااا ببین قرمزززززز ملتهب مخصوصا کنار بینیم بعدش ...

وای یعنی خوب میشه رد جوشا رو صورتت نموند 

منم اصلا افتضاح صورتم ریخته بیرون

بله فرصتی هورمونی اعصاب میریزن بهم

اسپیرونولاکتون چون برا درمان جوش هم هست کلا میریزه جوش ها رو بیرون

الان حتی پریودتون هم تا یه مدت بهم میریزه

ولی این جوش موقتی هست

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
وای یعنی خوب میشه رد جوشا رو صورتت نموند  منم اصلا افتضاح صورتم ریخته بیرون

بهتره یه محلول ضدجوش آریترومایسین بخرین برای جوش

و ترمیم کننده هم برای در مان جای جوش

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
بله فرصتی هورمونی اعصاب میریزن بهم اسپیرونولاکتون چون برا درمان جوش هم هست کلا میریزه جوش ها رو بیر ...

پریودمم از اولشم خیلی نامنظم بود بعدم ریزش مو باعث شد برم ازمایش بدم 

بعدش پوست به حالت نرمال برمیگرده پس 

ممنون عزیزم

بهتره یه محلول ضدجوش آریترومایسین بخرین برای جوش و ترمیم کننده هم برای در مان جای جوش

اتفاقا همین تصمیم رو داشتم بعد گفتم شاید طبیعیه و باید جوش ها بریزن بیرون 

ولی واسه ترمیم و جای جوش حتما باید بگیرم

وای یعنی خوب میشه رد جوشا رو صورتت نموند  منم اصلا افتضاح صورتم ریخته بیرون

نه نموند

ببین انقدر بد بود من گریههههه میکردم میگفتم من دیگه نمیخورم اینارو

ولی طاقت اوردم الان پوستم خوب شده

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️