2777
2789
عنوان

داداشم چرا همچین شده تو رو خدا بیاین.نامزدش چه گناهی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 21 پست

اینجا دوستان ارجاعت میدن به دعا نویس اما از من میشنوید سریعا برید روان پزشک تو 31 سالگی شروع این علائم اصلا نشونه خوبی نیست 

قبل از بردن داداشتون به پزشک هم زیر و زبر فک و فامیل مادری و پدریتون رو در بیارید سابقه کوچیکترین بیماری روان هم اگر داشتین با نسبت بنویسد روی یه کاغذ و بدید به پزشک 

ن اصلا حتی قلیونم نمیکشه

توهم زا منظورمه

مثل یه قرص 

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر موج منفی میفرستین بابا ایشالله چیزی مهمی نیست حتما دغدغه ای چیزی داره معمولا اوایل ازدو ...

خیلی نگرانشم.مامانم میگ تا حالا دو سه بار از اتاقش هراسوم اومده بیرون گفته تختم تکون میخوره.ب دعانویس هم اعتقاد نداره نمیاد.مامانم خودش لباسشو برد پیش دعانویس گفته بود نظر کردن

تنها روتین پوستیم اینه که هفته ای یبار سبیلامو برمیدارم🥴🦝
خیلی نگرانشم.مامانم میگ تا حالا دو سه بار از اتاقش هراسوم اومده بیرون گفته تختم تکون میخوره.ب دعانوی ...

وا انگار جنی همزادی چیزی داره اذیتش میکنه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

چه جالب مامان منم میگه از وقتی اومدیم خونه جدید صبا یکی برا نماز بیدارش میکنه ولی هیچ وقت ندیدتش...بعضی وقتام خواب میبینه یکی نشسته بالاسرش داره بهش قران یاد میده

یکم خوفناکه ولی فک میکنم دقدقه های مامانم که همین نماز صبح و قرانه باعث شده این فکرارو کنه...

난 물만난 물고기 soak up the music