2777
2789
عنوان

دوستم برای اعضای بی تی اس خودکشی میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 52 پست
اعضای بی تی اس عشقن😌💜😁😁 ولی ناموسا آبروی آرمی ها رو نبرید بابااااا

اره🤩

بابا یه عده جوگیرن بقیه چه کنن😂🤒

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نیو ارمیع؟

قطعا هست🤣

تا ۶ ماه اول عادیه

بخصوص تو سن ایشون ولی بعدش این شدت غیر طبیعیه

بیچاره اعضا💔

میان میگن لاو یور سلف باباااا لعنتیییی هاااا لاو یور سلف

بعد اینا میرن خودکشی میکنن

۴ تا چیز مثبت یادبگیر ازشونننن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگی پنگی توهینه؟ شمام دیگه از اونور بوم افتادین

اره توهینه

برای اینکه کار خودتون رو توجیه کنید بیخودی حرف نچسبونید به آدم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
قطعا هست🤣 تا ۶ ماه اول عادیه بخصوص تو سن ایشون ولی بعدش این شدت غیر طبیعیه بیچاره اعضا💔 میان م ...

دقیقا کنم اول وقتی میدیمشون دلم میلرزید الان حس میکنم مامانشونم دیگع نظر ندارم😂😂😂

بی تی اسسسس.ارتش بی تی اس همینه دیگه.گدرتتتتتت گدرتتتتت ما ارتش بی تی اس هستیم همه یک صدا ما ارتش بی تی اس هستیم ما ارتش بی تی اس هستیم ما ارتش بی تی اس هستیم

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
دقیقا کنم اول وقتی میدیمشون دلم میلرزید الان حس میکنم مامانشونم دیگع نظر ندارم😂😂😂

جررر🤣🤣🤣

من به چشم دوست معمولی باهاشون اوکی ام🤣🤣🤣🤣

جا داداشمن😁😁

این حرفت منو یاد لایو جیمین انداخت که میگفت که یکی تو لایو گفت : من ازت ۵ سال کوچیک ترم اما احساس میکنم مامانتم😟🤣🤣🤣🤣 بعد قیافه جیمین:😐🙄😳😅🤣

ما هم خودمون آرمی هستیم عاشقشونیم ولی ایشون خیلی افراطی عمل میکنن

با این کارا یه سری به بی تی اس توهین میکنن...آبروی آرمی ها رو نبرین خو🚶🏻‍♀️

اونجایی که مولانا میگه:  « اگه همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خودت باشی..️ »🤍