2777
2789
عنوان

بی بی چک دو هفته بعد از اچ سی جی+عکس

758 بازدید | 41 پست

خسته شدم از بی بی چکای منفی فکرمیکنم دیگه هیچ وقت اون دوتاخط صورتی رو نمیبینم

چقدر قرص خوردم دربه در دنبال امپول چقدر عوارض قرصا رو به جون خریدم امید داشتم این ماه مثبت بشه با وجود فولیکول های خوب و یکم علایم ریزی که داشتم ولی متاسفانه منفی تو ذوق زن،البته هنوز پریودنشدم ولی خب اگه خبری بود حداقل یکم نشون میداد😔😢

خدایا،راضیم به رضای تو…♥️

هاله داره ولی این این مارک بی بی چک نخر همیشه روژان بخر

برای سالم بغل کردن پسرم دعاکنید_زایمان راحتی داشته باشم _پدر مادرم و همسرم همیشه تنشون سالم باشه _ممنون از قلب مهربونتون _الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم _  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور گلم خدا کریمه ان شاءالله به زود تاپیک مامان شدنتو میذاری امیننننن 

انشالله ولی یکم دلم گرفت باخودم میگفتم این ماه تولد امام رضا خبرشو به خانوادم میدم😢

هاله داره. یکی مثل شما یکیم مثل من که دیشب حالت تهوع گرفتم یسر خوابم ترس حاملگی دارم. انشاالله مثبته هاله داره

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
انشالله ولی یکم دلم گرفت باخودم میگفتم این ماه تولد امام رضا خبرشو به خانوادم میدم😢

ان شاءالله میدی هنوز ک پری نشدی امید داشته باش دختر خدا ادمای ناامیدو دوست نداره ان شاءالله تاپیک بعدیت خوش خبریع 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اره این ویور خیلیا گفتن خوب نیت ولی فقط همینو دارم تو خونه چندتا

امیدت بخدا باشه دوسه روزی صبرکن برو آزمایش بده

برای سالم بغل کردن پسرم دعاکنید_زایمان راحتی داشته باشم _پدر مادرم و همسرم همیشه تنشون سالم باشه _ممنون از قلب مهربونتون _الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم _  

سلام عزیزم منم چندماه اقدامم ماه پیش باوحوددوتافولی خوب واستفاده ازکلی امپول وقرص بی بی مثبت نشدوپری شدم

بچه ها تقریبا نزدیک پریودیمه دو سه روز مونده باید رنگش مشخص باشه اگه امیدی باشه ولی فکرمیکنم در حد توهمه و باوجود زدن امپول باید پررنگ تر بشه ولی نیست

سلام عزیزم منم چندماه اقدامم ماه پیش باوحوددوتافولی خوب واستفاده ازکلی امپول وقرص بی بی مثبت نشدوپری ...

واقعا😒انشالله به زودی نتیجه بگیری💖