2777
2789
عنوان

زندگی سختی دارم شوهرم اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 73 پست
بچه دارم دوتا پسر از مامانش میترسه اینجوری رفتار می کنه

من شنیدم روشهایی هست برای دختر دار شدن ولی اگر روش صد در صدی میخوای باید شوهرش خرج کنه چندین میلیون هزینشه 

اگر اینقدر حسرت دختر دارن برید با روشهای ازمایشگاهی انجام بدید 

ولی واقعا با این نوع برخورد شوهرت سه تا بچه بیاری فقط خودت اذیت میشی باید یه کاری کنی اول رفتارش بهتر بشه .ولی دختر دار هم بشی اینقدر کم شعورن که پسرهاتو میکوبن دلت خون میشه و دوتا پسرتم اذیت میشن

من مرکز ناباوری کار میکردم یه دوره صددرصد کمک میکرد طرف دختر دار بشن

هزینش چقدری میشد؟

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم بدون اینکه پشتمو بگیره بد تر دستمو سرد کرد پشت خانوادشو گرفت تو روم وایساد گفت حتما دلت پاک ...

واایی خدا،شوهرت خیلی پست هست،😑😑😑😑😕😳😳😳😳😳😳😳😳😳🤯کاش میگفتی مرد جنسیت  رو تایین می‌کنه ،بی فرهنگی از شون میباره

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره،😍💕
من شنیدم روشهایی هست برای دختر دار شدن ولی اگر روش صد در صدی میخوای باید شوهرش خرج کنه چندین میلیون ...

بزار بیارن بهتر که اسی ناراحت بشه اینجور خانواده دختر بیارن خیلی حساسیت کمتر میشه این موضوعات رها میکنن

میگفتی دختر دار بشم فردا مثل خودم گیر یه خونواده خل و چل بیوفته که هر روز عذاب بکشم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دقیقا ایشالا دختر کوچولوت سالم بغلت بیاد

ممنون عزیزم سلامت باشی 

ناراحت نباش ادمایی که نفهم باشنو نمیشه کاریشون کرد، خانواده همسر منم دست کمی ندارن 

اونا از اونور بوم افتادن 

بزار بیارن بهتر که اسی ناراحت بشه اینجور خانواده دختر بیارن خیلی حساسیت کمتر میشه این موضوعات رها می ...

این همسایه ما دقیقا بر عکس اسی هستن 

پسره تک پسر بود چهار تا خواهر داشت میگفتن باید تو پسر بیاری  عروسشونم از 17 سالگی امده بود سه تا بچه اورد دختر شد اخر سر یک پسر اورد ولی به قدری خانواده شوهرش بین دختر و پسر فرق میزارن نزدیک هم زندگی میکنند که این بچه ها به جون هم افتادن و خواهرا اصلا داداششون رو دوست ندارن 

یک فامیلم داشتیم سی سالش نمیشد دوتا دختر داشت رفت با ای وی اف فکر کنم پسر حامله شد 

ولی موقع زایمان نمیدونم چه اتفاقی افتاد که مجبور شدن رحمش رو خارج کنند 

پسرش هم چند روز بعد در بیمارستان فوت کرد

الانم خانواده شوهرش خیلی اذیت میکنند 

واقعا نمیشه با تقدیر خدا جنگید 

پیش اونا نقش بازی می کنه ی ذره جرئت نداره تو روی خانوادش وایسه بدون اجازه مامانش نمی تونه اب بخوره ...

این اصلا مسئله ای نیست که نیاز به دخالت خانواده ات داشته باشه خودت باید شوهرتو جوری سر جاش بنشونی که دیگه جوگیر شدن از یادش بره 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد