2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوب نیست  فیسلر خوبه تفال خوبه آما گرونه  رویال آلمان هم خوبه

چقد قیمت تفال یا فیسلر؟

موقع خرید باید ب چیا دقت کنم؟

خوب و بدیشون ب چیه؟منظورم مارک نیس کارایی ینیتفال چ فرقی داره ک میگید بهتر؟میخام تازه بخرم

👪

وای من اصلانخریدم میترسم بترکه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
چقد قیمت تفال یا فیسلر؟ موقع خرید باید ب چیا دقت کنم؟ خوب و بدیشون ب چیه؟منظورم مارک نیس کارایی ین ...

فک میکنم تا پخت انجام نشه مشخص نمیکنه که خوبه یا بد 

ولی از مدل عکسخواهر شوهرم داره و به قول خودش دیر پز به جا زود پز

اینکه زود بپزه زیاد آب کم نکنه در عین حال ایمن باشه 

فیسلر و تفال بالای ۶ تومان

پنج لیتری خوبه چون بزرگتر فقط برای مهمون خوبه که تعداد بالا باشه، من پنج لیتری دارم خیلی راضیم هم برای خودمون هم برای مهمون کارایی داره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است