2777
2789
عنوان

زندگی دوباره..

88 بازدید | 7 پست

اگه دوباره متولد میشدین دوس داشتین تو چه جایگاهی باشین؟

دوس داشتین تغییر کنین یا همینی که هستین باشین دوباره؟

من اگه بهم فرصت بدن دوباره درس میخونم بیشتر از قبل رشته ای که میخواستم برم و  اشتباهاتی که کردم و دیگه تکرار نمیکردم 😓

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از فرصت همین الان طوری استفاده کن که چهار سال بعد بازم همینو نگی

واسه بعصی چیزا دیر شد.

من یه اشتباهی کردم آبروم رو بردن دیگه آبروم برنمیگرده 😪نمیبخشمشون

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
واسه بعصی چیزا دیر شد. من یه اشتباهی کردم آبروم رو بردن دیگه آبروم برنمیگرده 😪نمیبخشمشون

اشتباه ترین کار حسرت گذشته و امید الکی به آینده‌ی دوره، الان رو بچسبیم اونقدر درونمون از رضایت پر میشه که دیگه مهم نخواد بود گذشته ها چی شد

من اگه میشد برگردم یا اونقدری درس میخوندم که رشته مورد علاقمو قبول شم حتی دانشگاه ازادم شده میرفتم حتی سر کار میرفتم که پول شهریه شو درارم. یا اینکه بعد لیسانسم سر کار میرفتم تا بتونم جدا از خانواده ام زندگی کنم. خیلی بیچاره ام کردن خیلی