2821
2789

سینره لافارو پریم نمیدونم کدوم بخرم رنگ صورتم سبزه هستش لطفا بگید کدوم بهتره فقط میخوام افتاب صورتم اذیت تیره نکنه و یکی دو تا هم جای جوش دادم یه ماهه میخوام بخرم اما نمیدونم کدوووم😞😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من خودم کارم تولید انواع محصولات گیاهی هست بنظرم هر ضدافتابی استفاده میکنی اول دقت کن ببین ترکیباتش چیه بعد اینک حتما مناسب پوستت بخر ک جوش نزنی سوم اینک فک نکن هرچقد spfبالاتر باشع بهتره اتفاقا ترکیبات مضرش بیشتره برای لک هات هم باید بدونی دلیلش چیه 

هر دوش جلدشون قهوه ای رنگ هست فقط ریز روش زده A . یا AP++ میخوای عکسشو بزارم ببینی

وسطی هستش؟؟ نظرات گف تیره میکنه و این چیزا البته پوست زیاد سفید واسه من ک سبزم خوبه هووم؟؟ 

ضد لک و جوان کننده هم هس

وسطی هستش؟؟ نظرات گف تیره میکنه و این چیزا البته پوست زیاد سفید واسه من ک سبزم خوبه هووم؟؟  ضد ...

عکسشو گزاشتم بله همون وسطی هست . این مدلش ک من دارم طبیعیه رنگ پوسته . پوست منو یک درجم‌تیره میکنه من خوشم میاد اما اگه دوس داری سفید بکنه پوستت رو  دقت کن روش یا زده Aخالی یا هیچی نزده اون خیلی سفیده . ولی این پ آ پلاس پلاس پلاس طبیعیه خخخخ .

عکسشو گزاشتم بله همون وسطی هست . این مدلش ک من دارم طبیعیه رنگ پوسته . پوست منو یک درجم‌تیره میکنه م ...

نه نمیخوام سفید کنه طبیعی باشه

باشه پس همون وسطی سفارش میدم

مرسی مهربون♥

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز