2821
2789
عنوان

مزاحم

299 بازدید | 48 پست

بچه ها طورخدا راهنماییم کنین❤️ ی هفته پیش دوستم خیلی اصرار کرد ک با ی پسره حرف بزنم ازم کمک خاس یجورای بعد منم ب اصرارش قبول کردم ولی برا ۳روز قرار بود بعدش بلاک کنم الان بلاکه اون پسره همه چیمو هم میدونه با شماره ها دیگه تهدیدم میکنه میگه پول بزن وگرنه میام جلوی خونتون تورخدا ی راهکاری بگین بهم 

آدرس خونتونو داره؟ 

بگو بیا بابام منتظرته 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤣😂🤣😂🤣🤣پسرا م مزاحم دارن 

الکی که نمیشه تهدید کرد خودت بچه ای فک میکنی ما م بچه ایم برو بین چیکار کردی تهدید میکنه

پروفایل زدی زن نام مرده

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.

بگو شب میمونی برنج بخیسونم یا نه😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران