بچه ها من با مادرشوهرم بحثم شده و قهریم الان برادرشوهرم همه رو دعوت کرده برا تولد بچش. بنظرتون شوهرم تنها بره یا نره؟ اینم بگم من هیچوقت برا تولد بچم دعوتشون نخواهم کرد فعلا بچه ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خب اونم اونجاس خواهرشوهرامم هستن وقتی من با مانانشون بحثم میشه اونام قیافه میگیرن برام
بگیرن تو بگو بخند با جاریت با بقیه تا بیشتر بسوزن
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خب باشن منم بعضی وقتا میریم دورهمی فقط با جاریم حرف میزنمم تو اون جمع انگار نه انگار اونا هستن
بدجنسس نیست من از خدامه نباشناونا تو تولد بچه هام
چون میبینم ک برادرزاده هاشونو اصلا دوس ندارن میگم حتما با بچه منم همین رفتارو خواهند کرد حتی مادرشوهرم ب بچه پسرش میگف وای ازین بچه درنمیاد خیلی کوچیکه جاریم ناراحت میشد چون یکم وزنش کم بود