2777
2789
عنوان

لوپوس

255 بازدید | 6 پست

سلام.من سه ساله فهمیدم لوپوس دارم و دارو استفاده میکنم.دکتر گفت طبق آزمایش آخرم بیماریم خاموش شده ولی همچنان باید دارو بخورم.میخاستم ببینم کسی تجربه ای داره؟یعنی حتی با وجود بیماری خاموش باید همیشه دارو بخورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان بله لوپوس بیماری خیلی اذیت کننده ای هست که بسیار موذی و یهو به یه جایی حمله میکنه و همیشه باید شما تحت درمان باشید و قرص هاتونو به موقع بخورین . تو بعضی از موارد که بیماری خیلی اذیت کننده میشه و دیگه به دارو های خوراکی جواب نمیده داروهایی مثل ریتوکسی مب تزریق میکنند که باعث میشه دیگه بدن به سلول ها و اندام های خودش حمله نکنه و به اصلاح خاموش میشه اما خب این دارو باید بهتون بسازه بسته به اینکه کدوم اندام و درگیر کرده دکتر مرتبط نظر میده اما اگر بهتون این دارو بسازه وقتی میزنید دیگه حدود 1 سال تا 2 سال بیماری خاموشه و اصلا حمله ای نخواهید داشت 

سلام استارتر عزیز . خواستم در مورد بیماری و داروهاتون ازتون سوال کنم اخه منم بیماری ایمنی دارم که مشابه داروهای شما رو بهم دادن . خیلی دعاتون میکنم راهنماییم کنید و جواب سوالاتمو بدید