2777
2789
عنوان

پریود نشدم

92 بازدید | 7 پست

بچه ها کمک کنید ده روز از پریودیم میگذره بی بی چک هم گذاشتم منفی بود خیلی استرس دارم کسی بوده مثل من باشه من قبلا سابقه دیر پریود شدن و دارم و پریودیم نامنظمه ولی شرایطم الان فرق میکنه تازه چند ماه عروسی گرفتیم زود واسه بچه دار شدن چیکار کنم پریود بشم زعفرون رازیانه جعفری همه اینا رو دارم میخورم چند روزه دعا کنید برام شرایطم سخته

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر یه امپول پروژسترون میزنه پری میشی دیگه این کارا چیه اخه. سعی کن اگه بچه نمیخای بیشتر مراقب ...

دکتر برم آزمایش خون مینویسه امروز هم که پنج شنبه است ازمایشگاه تعطیله تا دوشنبه تعطیلی رسمی تا اون موقع چیکار کنم اخه صبر کردم تا ده روز بی بی چک گفتن بزار که جوابش دقیق تره

دکتر برم آزمایش خون مینویسه امروز هم که پنج شنبه است ازمایشگاه تعطیله تا دوشنبه تعطیلی رسمی تا اون م ...

بازن ازمایشگاهها فردا تعطیلن برو یه ازمایشگاه بگو نوبت سی تی اسکن یا دندون پزکشی داری جوابشو دوساعت بعد بهت میدن بمو عجله دارم

بازن ازمایشگاهها فردا تعطیلن برو یه ازمایشگاه بگو نوبت سی تی اسکن یا دندون پزکشی داری جوابشو دوساعت ...

مرسی برم ببینم جواب میده اینجوری بگم

سلام عزیزم

اگر تمایل به دریافت کمک داشتید بنده در خدمتم.

فریبا رحیمی کارشناس مامایی 

باسابقه بالای ده سال در امر مامایی،زنان،زایمان،اختلالات جنسی،بارداری،سکس تراپی ،تعیین جنسیت جنین و تفسیر پاپ اسمیر و غربالگری های زنانه و مراقبت های قبل و حین وبعد از بارداری و...

مشاوره و ویزیت بصورت آنلاین و۲۴ساعته در اپلیکیشن مشورپ و پیج

fariba.rahimi.midwife@

با کمترین حق ویزیت ممکن در سراسر کشور

با بیشترین رضایت کاربر در تمام اپلیکیشن های پزشکی کشور

طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و نسخه الکترونیکی

تخفیف ۵۰ درصدی ویزیت برای تمام خدمات.

آدرس تلگرام MERAJ1392@