2777
2789

بیشتر شه یانه اخه تویه تاپیک چندماه ‌یش خوندم همه راضی بودم الان یه سریا میگن واسه ریزش خوبه نه بلند شدن دیشب رفتم پیاز قرمز خریدم کسی نمیخواد☹️ گرونم شده هر میوه فروشی نمیاره کلی ام سوا کردم بدبودن بعد الان هیچکس راه حل نداره😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه هفته هفته ای یکی دوبار آب پیاز اونم فرقی نمیکنه سفید یا قرمز من با هرپیازی تو خونه هست انجام میدم بعد تک‌برگ الوعه ورا رو داخلشو می‌ریختم تو مخلوط کن مایع میشد قاطی آب پیاز میزدم به سرم یه ساعت یا نیم ساعت بعد میرفتم حموم هفته اول چیزی نشد بعد از  هفته دوم یکم تغییر کرد ریزش ک کاملا قطع شد اما بعد سه هفته دیگه نمیدونم چیشد بیخیال شدم یهو بعد دو سه روز متوجه شدم پنج سانت بلند تر شده موهام نسبت ب اولش 

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
من سه هفته هفته ای یکی دوبار آب پیاز اونم فرقی نمیکنه سفید یا قرمز من با هرپیازی تو خونه هست انجام م ...

و جالبیش اینجاست که از بعد اون ماهی یه بار انجام میدم مث شارژ کردن میمونه رشد موهامو خیلی خوب کرده من تابستون پسرونه زده بودم الان موهام تا سینه ام میرسه 

من سه هفته هفته ای یکی دوبار آب پیاز اونم فرقی نمیکنه سفید یا قرمز من با هرپیازی تو خونه هست انجام م ...

یعنی اثر بد نداشت که ول کردی یا مال این بود که دیگه ریزش قطع شد حوصلشو نداشتی بزنی چون من انقدر عجله دارم که اگه ضرر نداشته باشه هر روز این کارو میکنم

و جالبیش اینجاست که از بعد اون ماهی یه بار انجام میدم مث شارژ کردن میمونه رشد موهامو خیلی خوب کرده م ...

تابستون چه ماهیش شهریور یا تیر یعنی ببین من انقدر هولم و با موی کوتاه زجر میکشم که واقعاتحمل ندارم یکسال طول بکشه

و جالبیش اینجاست که از بعد اون ماهی یه بار انجام میدم مث شارژ کردن میمونه رشد موهامو خیلی خوب کرده م ...

ولی خب تو گفتی کلا ۶بار استفاده کردی یعنی سه هفته هفته ای دوبار بعداز این ۶بار دیذی ۵سانت رشدشو پس اگه ادامه میدادی و قدش برات الویت داشت لابد زودتر رشد میکرد دیگه

بعد من یادمه الورا میخریدم به صورتم میزذم یه دوبار که زدم صورتم خارید با دستام به نظرت برا موهم واسم ممکنه بهم نیفته؟الورا اماده اگه بگیر بی اثره؟

یعنی اثر بد نداشت که ول کردی یا مال این بود که دیگه ریزش قطع شد حوصلشو نداشتی بزنی چون من انقدر عجله ...

هرروز نکنیااااا نهاااایتا هفته ای دوبار بکن من چون حوصله نداشتم بیخیالش شدم چون  کثیف کاریش زیاده 😂 بعد از اون 6 بار ک یهو پنج سانت بلند شد الان هر ماه ی بار بازم استفاده میکنم تا سریع تر بلند شه من زیاد برام مهم نیس برا همین کم میزنم فقط جهت تقویت ولی تو اگ برات مهمه زیاد بزن

بعد من یادمه الورا میخریدم به صورتم میزذم یه دوبار که زدم صورتم خارید با دستام به نظرت برا موهم واسم ...

نه الوعه ورای آماده نزن مو حساسیت نمیده نترس پوست صورت منم ب الوعه ورا حساسه اما موهام نه اصلا

ولی خب تو گفتی کلا ۶بار استفاده کردی یعنی سه هفته هفته ای دوبار بعداز این ۶بار دیذی ۵سانت رشدشو پس ا ...

اینجوری نیست ک هرچقد بیشتر بزنی زودتر رشد کنه که... تو هرروز بزنی اثرش با هفته ای یکی دوبار یکیه

تابستون چه ماهیش شهریور یا تیر یعنی ببین من انقدر هولم و با موی کوتاه زجر میکشم که واقعاتحمل ندارم ی ...

خب چرا رفتی کوتاه کردی :'))) وای من چقدر گریه کردم بعد اینکه کوتاه کردم اومدم خونه زار زدم گفتم موهامو به من برگردونی با چه عقلی رفتم زدم خدا میدونه ولی خب به هرحال صبوری کردم من تیرماه زده بودم تااااا بهمن طول کشید ب حدی برسه که یه دم اسب کوچولو بتونم ببندم بعدشم ک دیگه آب پیاز و چ میدونم محلول رشد و اینا خریدم انقد بهش رسیدم ک تو یه ماه 5 سانت بلند شد 😂

هرروز نکنیااااا نهاااایتا هفته ای دوبار بکن من چون حوصله نداشتم بیخیالش شدم چون  کثیف کار ...

بعد اون الورا که درست کردی رو تا چندروز میشه قاطی اب پیاز کرد یااینکه هربار باید تازه باشه که میکس کنی رقیق شه

بعد اون الورا که درست کردی رو تا چندروز میشه قاطی اب پیاز کرد یااینکه هربار باید تازه باشه که میکس ک ...

والا همون یه بار قابل استفاده اس الوعه ورا میمونه خراب میشه زود من چون عطاری کنارخونمونه هربار تازشو میگرفتم هم ب موی خودم میزدم هم مامانم