بچه ها سلام نمیدونم کسی این تاپیک رو میبینه یا نه ولی جدا دیگه خسته شدم این اولین و اخرین تاپیکمه فقط اومدم دردو دل کنم برم
من یه دختر ۲۹ ساله مجردم از خودم تعریف نمیکنم ولی قیافه خوبی دارم ورزشکارم و به هیکلم میرسم دانشجوی دکترا و کارمند هم هستم ولی نمیدونم چرا نمیشه ازدواج کنم از لحاظ مالی هم هیچ مشکلی نداریم خواستگار زیاد داشتم ولی همه در حد حرف بودن یا اینکه میومدن و همون جلسه اول بیخیال میشدن و حتی یه خبر نمیدادن بگن فلانی مشکلت اینه و به این دلیل ازت خوشمون نمیاد😔بااینکه با خواهش و التماس ادرسم رو میگرفتن ولی بعدش ....
لطفا نگین ازدواج خوب نیست و مجردی خوش باش چون هر کس یه نیازی داره منم خسته شدم از تنهایی تا کی خودمو با درس و کار مشغول کنم تا کی باید زوجا رو که میبینم با حسرت نگاهشون کنم حسود نیستم برعکس هر وقت کسی رو دیدم براشون ارزوی خوشبختی کردم ولی منم دیگه تحملم تموم شده نیاز دارم همدمی داشته باشم
۳ تا خواهر و برادر بزرگتر از خودم دارم که تو زیبایی و موفقیت هیچی کم ندارن ولی اونا هم مثل من
مادرم از غصه ما پیر شده نمیدونم چرا نمیشه هر کاری که فکرشو بکنید کردم ولی نمیشه انگار خدا یادش رفته ماهم هستیم