۲ سال از من بزرگتره ازدواج کرده ی دختر داره وضع مالیشون خیلی عادیه ولی چون خودش ندیده بود فک میکنه خیلی پولدارن کارشون بازارین ن مهندس ون شرکتی دارن دلم براش میسوزه حس میکنم ب ی روان پزشک نیاز داره با هم عروسش نمیسازه خانواده ی شوهرش همینطور با خونه عموم وخالم قهر با ما دوتا خواهراش قهر وهر چند مدت با مامانم قهر میکنه سر ی چیزای علکی وقتی منو میبین خونه اقام میاد از زندگیشون تعرف میکنه با کلی دورغ ک من میدونم دروغه چون شوهر من کارگر سادس هر وقت منو میبینه نمیدونم چش میشه فقط دوست داره پوز بده وباکلی دورغ ک من از زندگیش باخبرم ومیدونم چقدر خانواده ی شوهرش وخود شوهرش ازش بدشون میاد حتی یبار ب شوهرش خیانت کرد ومچشو گرفت چون من باعشقم ازدواج کردم وهیچی برام مهم نبود بجز رضایت خانوادم ورسیدن ب عشقم بهام قهر کرد وقتی عقد بودم هرچی شوهرم برام میگرفت جلو چشمم بغز میکرد ومیرفت حرسشو یا سر دخترش یا شوهرش خالی میکرد بنظرتون چرا این کارا میکنه
تا ته نخوندم اما تو حرفای خودتم کمی بوی حسادت و بدجنسی میاد
کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبتنام کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️