2777
2789
عنوان

خواهرم از منو شوهرم حسودی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 36 پست
پز _ بغض درستن ندومبع

الکی و حرص رو جا انداختی😬

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بده که همش غلط املایی رو به روی طرف میارید

همه که قرار نیست مثل شما دکتر و مهندس باشن

بعضیا هم موقعیتش نبوده که بیشتر درس بخونن خب

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

چی شد یکی برای من هم ترجمه کنه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

خدا میدونه من ب هیچ کس حسودی نمیکنم فکر بندش مهم نیس  

کامنتم و پاکیدم ک  ریپلای‌کرده  بودی  دیگه   بپاکش  ک نمونه  ببخش قصدم ناراحتیت نبود 🌼🙏ولی  شماهم  یکم بدنوشتی   حس حسادت   ب مخاطبت القامیکنی

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
خو میخواستم بفهمم مشکلش چیه کدومتون از این ادما تو زندگیتون داشتین  

عزیزم ایشون مشکلی نداره این نظر شماس که فک میکنی چون با عشقت ازدواج کردی اون باید حسادت کنه 😒😕

خب اونم شوهرش دوسش داره مگه هرکی با عشقش ازدواج نکنه دیگه همودوس ندارن؟؟؟

چرا ابروشو  میبری میگی خیانت کرده!؟ به خاطر یه شوهر کردن؟

مثلا هم خونشی هم خونا که اینجور باشن وایبحال خانواده شووووهرررررر😕

توروخدا یه ذره مهربون و خوش قلب باش 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
خب خواهرته یکم مدارا کن باهاش والا متن ت یه جور بود انگاری تو بهش حسادت میکنی !!! یه جور با کینه نو ...

من قبلنا خیلی سعی میکردم کمکش کنم با ادمای اطرافش بسازه خودش نخواست 

عزیزم ایشون مشکلی نداره این نظر شماس که فک میکنی چون با عشقت ازدواج کردی اون باید حسادت کنه 😒😕 خب ...

قضاوت نکن اصلن بد قلب نیستم من اون دوتا خواهرامو خیلی دوست دارم  شما با مانیستی ک رفتاراشو ببینی 

عزیزم ایشون مشکلی نداره این نظر شماس که فک میکنی چون با عشقت ازدواج کردی اون باید حسادت کنه 😒😕 خب ...

منم با عشقم ازدواج نکردم ولی خب شوهرمم دوس دارم و دوسم داره دلیل نمیشه شما که باعشق ازدواج فرمودین بیای بگی خواهرم حسوده 

حرف این کاربر گلمون کاملا صحیح و درسته توکه اینجور بگی وای ب حال خونواده شوهرش که چیا بگن 

کی گفته من تنهام ؟من و کودک درونم و کرم درونم و اون روی سگم باهم یه خونواده خوشبختیم 🖤🥀👌🤙