2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به قوم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7255 بازدید | 86 پست
چرا مثلا مگه شکاک ها چشونه اونا هم کوردن و بنده ی خدا

آخه من آدم شکاک دور و بر خودم دیدم که به زنش تهمت زده

مثلا داماد خواهرشوهرم که البته کورد نیست با خانمش رفته بود دندون پزشکی بعد تهمت زده بود بهش که تو به دندون پزشک چشمک زدی و بهش شماره دادی بعدم دختر خواهرشوهرمو آورده بود با کتک انداخته بود در خونه خواهرشوهرم

خب اینقدر شکاک بودن که اصلا خوب نیست

‌                                                                                         

عزیزم چرا یاد رشادت کوردها تو هشت سال جنگ نمیفتی که با دست خالی یه وجب از خاک کشور رو دست دشمن ندادن ...

دقیقا

‌                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اسی این تاپیک ها پیام هایی که ازشون ممکنه دریافت کنی بی معنیه.

چون هرکی نسبت به تجربه ای که داشته صحبت کرده . تا با عده ای زندگی نکنی متوجه نمیشی

و نظر شخصیم اینه که چه شمال چه جنوب چه شرق چه غرب ، چه اروپا چه آسیا و آفریقا ، مردم همه مثل هم هستن و فرهنگ و زبان و.. از متمایزشون میکنه.

بد هم همه جا هست

آخه من آدم شکاک دور و بر خودم دیدم که به زنش تهمت زده مثلا داماد خواهرشوهرم که البته کورد نیست با خ ...

خخخ گلم من کورد شِکاک رو میگم ن شَکاک

لعنتی چرا هرشب میایی تو خوابم بسه من دیگ طاقتشو ندارم😔😪

اسی یک سوال 

توی زبان کردی از کلمات پارسی کهن زیاد استفاده می کنین؟

آخه داشتم ویدیو کلمات مشترک اینا میدیدم. وقتی دقت کردم خیلی از کلمه ها یکی بودن فقط نوع تلفظش باعث میشه متوجه نشیم

اسی یک سوال  توی زبان کردی از کلمات پارسی کهن زیاد استفاده می کنین؟ آخه داشتم ویدیو کلمات مشت ...

قدیمی هامون استفاده می کنن

‌                                                                                         

خب عزیزم چند وقت پیشم این اتفاق افتاد واسه ی خانمی با این ک کوردم نبودن  یعنی اینکه معذرت میخو ...

خب عشقم منم نگفتم که فقط کورد ها اینطور هستن گفتم یاد اون میفتم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

قدیمی هامون استفاده می کنن

چه جالب😍🥺

دلم میخواد زبان کردی یاد بگیرم

یک ویدیو دیگه داشتم میدیدم از این چت های رندوم.

کردهای ترکیه بودن یعنی مثلا تو ایران نبودن که آشنایی داشته باشن.

ولی دختره بعضی کلمات میگفت متوجه میشدن خیلی هم مهربون بودن ذوق کردم😍🤩

عزیزم چرا یاد رشادت کوردها تو هشت سال جنگ نمیفتی که با دست خالی یه وجب از خاک کشور رو دست دشمن ندادن ...

خدایی دیگه همه اینجور نیستن منم کوردم ولی ندیدم این مسائل رو🤷🏻‍♀️میگم کلا اینکه میگن فلان قومیت ای ...