2777
2789
عنوان

شکاکی

112 بازدید | 15 پست

با همسرم چندسال دوست بودم

همسرم دوران دوستی بارها به من خیانت کرد اما هربار که متوجه می‌شدم با التماس برمیگشت . فقط میدونستم که بهم علاقه داره چون تو همون دوران دوستی به خانواده ش من و معرفی کرد و مادرش و فرستاد تا باهام آشنا بشه نمی‌دونم دلیل خیانت کردنش چی بود از خودش که میپرسم میگه خام بودم و این حرف ها .

یک ماه بعد از چیزی که بهم قول داده بود اومد خواستگاری و ما ازدواج کردیم همدیگرو واقعا دوست داریم زندگیمون خیلی خوبه اما گاهی اوقات خیانتاش یادم میاد و دست خودم نیست براش یادآوری میکنم اونم خیلی عصبی میشه میگه از گذشته م پشیمونم یادم نیار .

بنظرتون من اشتباه میکنم ؟ چیکار کنم که یادم بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی‌میگم ته دلت خالی نشه ولی کسی که بارها خیانت کرده باز هم امکانش هست

اصلاااا اسم اینکه قبلا خیانت کردی رو اصلا و ابدا نیار به هیچ وجه

بزار بدونه اینقدر خط قرمزه برات که حتی صحبتی هم دربارش نمیکنی

اما چشم و گوشت باز باشه

ولی صحبت کردن دربارش و مدام به رو اوردن کار درستی نیست

من تو گوشي شوهرم ديدم چنتا زن رو فالو كرده و استوريهاشون رو ريپ زده بود 

دوستي در كار نبود

اينا يادم نميره هيچوقت خيلي بهم ميريزم

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
یچیزی‌میگم ته دلت خالی نشه ولی کسی که بارها خیانت کرده باز هم امکانش هست اصلاااا اسم اینکه قبلا خیا ...

آره واقعا فکرکنم همین درسته 🥺 دیشب باز یادش آوردم گفت یاد آوری گذشته از مرگ مادرم برام سخت تره دلم براش سوخت🥺

من تو گوشي شوهرم ديدم چنتا زن رو فالو كرده و استوريهاشون رو ريپ زده بود  دوستي در كار نبود اي ...

نه واسه من دوستی و بدتر ازاینا بود خب آدم یه موقع هایی یادش میاد دست خودش نیست

آره واقعا فکرکنم همین درسته 🥺 دیشب باز یادش آوردم گفت یاد آوری گذشته از مرگ مادرم برام سخت تره دلم ...

نه خیلی اشتباه میکنی

هم آزار میبینه

هم به مرور سرد میشه

و هم باعث میشه باز هم خیانت کنه

نکن اینکارو

نه خیلی اشتباه میکنی هم آزار میبینه هم به مرور سرد میشه و هم باعث میشه باز هم خیانت کنه نکن اینک ...

سعی میکنم دیگه نکنم این کارو چون دیشب. گفت انقد یادم میاری که به مرگ فکرمیکنم دلم سوخت🥺

خیانت در بدترین حد 🥺 

نمیشه گفت خدا فقط میدونه که الان توبه کرده یا نه . اما شما هم دیگه اسم خیانت رو نیار تا قبح کلمه بریزه و هر روز برای شوهرت سوره یا آیه ای بخونه که از شر وسوسه های جن و انس و شیطان در امان باشه چون آدم آینده رو نمیشه حدس زد که کار رو تکرار میکنه یا نه چه بسا کسایی بودن که تازه ۴۰ سالگی خیانت کردن 

اگر جنبه شو داره بروش بیار اما ب این شیوه ک بگو من واقیعتش هنوز نتونستم با گذشته کنار بیام بخاطر این موضوع روح و روانم ب هم ریخته و اسیب دیدم بیا باهم بریم مشاوره تا شاید بشه راحت ترکنار بیام 

حرفها رو وقتی تو دلت نگه میداری عین خوره میفته ب جون ادم

حرفای ناگفته ادم رو از درون میکشه

اگر جنبه شو داره بروش بیار اما ب این شیوه ک بگو من واقیعتش هنوز نتونستم با گذشته کنار بیام بخاطر این ...

خودش همیشه میگه بریم پیش مشاور من نمیرم میگم دیوونه خودتی🙄ولی واقعا نیاز دارم برم روم نمیشه بهش بگم