2777
2789
عنوان

اونایی ک زایمان طبیعی کردن واژنشون مثل قبل شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3961 بازدید | 142 پست
بستگی داره چجوری بخیه زده باشن ما که خوبه، ولی دیدم کسایی که دولتی رفتن اصلا ندوختن🤕اومده بودن ترمی ...

واسه منم  ماما یه ساعت داشت بخیه میزد گفتم دکتر تو رو خدا بس کن دیگه خستم کردی،گفت میخوام بعدا نری بهم فوش بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلوم میشه من الان با اینکه زایمانم نداشتم خیلی باید ببخشید دیگ‌مث اولا حس نمیکنم چیزی موقع د.خو ...

وای چه عجیب مگه میشه؟ من تقریبا هربار یه درد ریزی اول رابطه میکشم 😶😶😶

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
خب معلوم میشه من الان با اینکه زایمانم نداشتم خیلی باید ببخشید دیگ‌مث اولا حس نمیکنم چیزی موقع د.خو ...

مابعدزايمان خيلي خيلي عذرميخوام ازهمه دخول نداشتيم الان٥ساله،راه ديگه اي نداره متوجه بشم؟

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

دوستان حالا که اسی این تاپیکو زده یه سوالی دارم خیلی ببخشید بیرون بدن من تا نزدیک پشت بازه 😔😔😔😔

بعد زایمان طبیعی عادیه یا نه باید برم ترمیم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
منطق ندارن....هزینه زیاد میخاد فقط هم خصوصی انجام میدن....برا همونه

😂😂😂

من هر دو بچه ام رفتم خصوصی زیرمیزی به ماما هم اضافه تر دادم  حتی برای پسرم پرستار گفت اگر میخوای میتونی بری سزارین خودم قبول نکردم 

و دکتر و ماما خوب جوری بخیه میزنه که اصلاااا تغییری نکنه و با مراقبت های بعدش هم کاملا مثل اولش میشه 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃