2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار میکردید دیگه بریدم 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی میخای بچه بیاری وقتی هنوز بااین اخلاقش کنارنیومدی ببخشیدا خیلی بچه ننس همسرت و این یک ازدواج ...

شوهرم یبار قبل من ازدواج کرده و ب همین دلیل جدا شده زنش من اینو بعد ازدواج فهمیدم 😭😭😭😭😭

اگه اون زنگ‌نمیزنه خودت زنگ بزن بگو دلتنگشی کاش بود و 

زنگ میزنم میگم دلم برات تنگ شده میگه میام سر کار هی زنگ میزنی میگی دلم تنگ شده میام خونه دیگه تازه کارشم شیفیه یه شب شب کار ی شب خونه 

خوب میکنی نسبت به این موضوع سرد و بی خیال باش  خدا بزرگه شاید بهتر شد

باورت میشه بعضی وقتا انقدر اذیتم ک گریم میگیره...

میگم چرا این مرد انقدر بچه ننست چرا انقدر از من مخفی میکنه 

چرا هیچیو ب من نمیگه چرا بهم دروغ میگه.....

میخوام بشینمشروع کنم برای کنکور درس بخونم 

حالا هم میگم تا سنم میخوره بشینم درس بخونم برم دانسگاه فرهنگیان ۲۲ سالم تا ۲۴ راه میدن دستم تو جیب خ ...

حتماشرکت کن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شوهرم یبار قبل من ازدواج کرده و ب همین دلیل جدا شده زنش من اینو بعد ازدواج فهمیدم 😭😭😭😭😭

اشتباهت همین بود عزیزم که تحقیقات نکردی و بااحساسات جلو رفتی درکت میکنم چون منم یبار جداشدم و منت خانوادمم کشیدم ولی دیگه اون زندگیو تحمل نکردم دردجداییو مدتی کشیدم ولی بعد دوباره ازدواج کردم اما با تحقیق مشاوره و الحمدلله اونی بود که میخاستم.توهم سنت کمه اصلا غصه نخور

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
چشم 

عزیزمی😍

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اشتباهت همین بود عزیزم که تحقیقات نکردی و بااحساسات جلو رفتی درکت میکنم چون منم یبار جداشدم و منت خا ...

خداروشکر ک خوشبختی اما زندگی من دیگه همینه تا اخر عمر باید بسازم و بسوزم توش