2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن لطفا بیایین باهم دربارش صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 38 پست
خدا به داد مردی برسه که شما باهاش زندگی میکنی. تمام افکارت خلاصه شده در نحوه گرفتن مال و اموال و داد ...

منم امیدوارم خدا یه مرد که خودش و خانواده ش آشغال و پست و نامردن و اهل نقشه ن سر راهت قرار بده تا بفهمی هر حرفی رو نباید به زبون بیاری تا از زندگی کسی خبر نداری 

نه بابا طلا خریده به اسم من ک برای شماست اما هم از من هم از دخترش گرفته گذاشته گاوصندوق از روز اول ف ...

ربطی به اشنا نداره وکیل کاربلد بگیری حسابشو میرسه 

طلاها رو هم چون فاکتور به اسمته میتونی دادخواست استرداد اموال منقول بدی و پس بگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امیدوارم خدا یه مرد که خودش و خانواده ش آشغال و پست و نامردن و اهل نقشه ن سر راهت قرار بده تا بف ...

من تز زندگی شما خبر ندارم. ولی زن برادر من دقیقا همین کارهایی که شما گفتی را کرد. با این تفاوت که برادر من بدی در حق زنش نکرده بود.با اینکه برادرم مهندس بود و خیلی با شخصیت و صبوره.  اصلا یکبار هم به زنش و خانواده زنش توهین نمیکرد. با تمام بداخلاقیهای زنش میساخت . ظرف میشست. بچه داری میکرد. هر کجا زنش میخاست بره مخالفت نمیکرد.  بچه داری میکرد.همیشه در خدمت زنش و خانواده زنش بود. برای زنش کار جور کرد و گفت درآمدت مال خودت. حتی بهش گفته بود اگر چیزی هم خریدی بنویس آخر ماه پولش را بهت میدم. خیلی زنش سرکش بود. سه دانگ خونه هم بنام زنش کرده بود. ولی افسوس که گیر بد خانولده ای افتاده بود.  آخر سر هم همه اموالش را با نامردی و آبروریزی ازش گرفت  و طلاق گرفت . پست شما را دیدم یاد زن برادرم افتادم و اعصابم خیلی خورد شد. 

از شما عذرخواهی میکنم. نمیدونم شاید شما هم مرد بدی توی زندگیت بوده. 

من تز زندگی شما خبر ندارم. ولی زن برادر من دقیقا همین کارهایی که شما گفتی را کرد. با این تفاوت که بر ...

همه مردا خوب نیستن همه زن ها هم بد نیستن یا بالعکس زن های مظلوم و فریب خورده مثل خودم زیاد دیدم برای همین از مرد جماعت متنفرم و راه های قانونی رو سعی میکنم به زن ها بگم تا از حقشون آگاه بشن و بتونن حقشون رو بگیرن و امیدوارم اون زن هایی که حقشون نیست و از سر حرص اقدام به این کار میکنن همیشه شکست بخورن  

امیدوارم برادرتون همسر خوبی نصیبش بشه و همه سختی ها رو فراموش کنه و شمام مرد خوبی نصیبت بشه ، چیزی که قسمت من نشد 

ربطی به اشنا نداره وکیل کاربلد بگیری حسابشو میرسه  طلاها رو هم چون فاکتور به اسمته میتونی دادخ ...

ممنون بابت راهنماییت گلم

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
همه مردا خوب نیستن همه زن ها هم بد نیستن یا بالعکس زن های مظلوم و فریب خورده مثل خودم زیاد دیدم برای ...

من که چشمم خیلی ترسیده  جدا که بشم دیگه به ازدواج و این چیزا اصلا فکرنمیکنم خودمو عشق است خودم رو بزرگ میکنم به جای بچم به خودم  و خانواده خودم احترام میذارم بجای شوهرو خانوادش

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
شما رو ساده گیر اوردن نفقه از اولین روز و ساعت و لحظه جاری شدن خطبه عقد تعلق میگیره چه باکره باشی چه ...

اره دقیقا همینطوره. منم این فکرو میکردم.ولی دادگاه گفت چون باهم  زندگی میکردین پیش هم بودین پس خرحی داده.در صورتط میتونی بزاری اجرا که جدا باشی. 

اره دقیقا همینطوره. منم این فکرو میکردم.ولی دادگاه گفت چون باهم  زندگی میکردین پیش هم بودین پس ...

اثبات پرداخت با مرد هست ، وقتی زن بگه یک ریال خرج نکرده یا خوراکی و لباس نمیخریده یا دکتر نمیبرده اینا رو میتونی بگی فاکتور کجاست ( فاکتور فقط در صورت امضا زن معتبره ) اگه راست میگه خرج کرده  اگه نفقه میداده این صورتحساب بانکی من پس کجاست نفقه ش