2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن لطفا بیایین باهم دربارش صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 38 پست
تازمانی که دودل هستی و تکلیفت با خودت معلوم نیست، اصلا حرفشو نزن به شوهرت. چون شاید یک درصد پشیمان ...

ما نمیتونیم باهم حرف بزنیم میگم بیا بشینیم حرف بزنیم تفره میره میگه حالا بذار بخوابم یا میگه الان تو گوشی کار دارم آخر سر به زور گوش میده اونم میگه خوشی زده زیر دلت

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
من ۱ماهه طلاق گرفتم با اینکه همسرمو شدیدا دوسش داشتم و دارم.خوب فکراتو بکن چون اسمش که بیاد کلا مرد ...

شما چرا طلاق گرفتی و بچه هم داشتین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما نمیتونیم باهم حرف بزنیم میگم بیا بشینیم حرف بزنیم تفره میره میگه حالا بذار بخوابم یا میگه الان تو ...

اهووومممم…..بهرحال عزیزم همینو بدون که مردای ایرانی خودخواه و بی ظرفیتن و از اب گل آلود ماهی میگیرن.

تا تصمیمت برا طلاق قطعی نشده و با خانوادت هماهنگ نشدی حرفشو نزن.

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
اهووومممم…..بهرحال عزیزم همینو بدون که مردای ایرانی خودخواه و بی ظرفیتن و از اب گل آلود ماهی میگیرن. ...

خانوادم میگن  خودتو بدبخت کردی زن اون شدی اما نمیگن طلاق بگیر یا نگیر میگن تصمیم با خودته تو خانواده ما هیچکی طلاق نگرفته همه تحمل کردن یا خوشبخت بودن من اولین نفرم اگه بگیرم

خانوادم میگن  خودتو بدبخت کردی زن اون شدی اما نمیگن طلاق بگیر یا نگیر میگن تصمیم با خودته تو خا ...

طلاق مسعله بزرگیه،زندگی بعد از طلاق هم متغییر هست برا هرکس یه جور پیش میره. بستگی به توانایییهای خودت و خمایت خانوادت داره که چطور جلو بره.

والبته نداشتن بچه شانس بزرگیه برات.

ولی با منطق و عقل بهش فکر کن و چنتا مشاور صلاح و مصلحت کن که اگه شد بعد پشیمون نشی.

پشیمونی بعدش مثل ترمز  جلو شانسهای بعدیتو میگیره

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
دلیلم اینه که با کوچک ترین چیزی دعوا راه مینداره من حرمتشو نگه میدارم اما اون از رکیکترین حرف ها است ...

عزیزم تاپیکت رو خوندم ، تا الانشم خیلی موندی کسی که به زندگیش علاقه داشته باشه مشاوره میاد ، با اینهمه کتک و چاقو و ..... اگه رفتی بودی پزشکی قانونی و شکایت کرده  بودی دادگاه خودش حکم طلاقت رو صادر میکرد 

لطفا دست از سادگی بردار اگر طلا داری ببر بفروش و خرج وکیل کن و اصلا نیازی نیست به شوهرت بگی طلاق میخوای که بره اموالشو انتقال بده و باز حس کنه زرنگه ، میشینی خونه مهریه ت رو میذاری اجرا و توقیف اموال قبل از ابلاغ میگیری ، نفقه ت رو از روز اول عقد تاحالا میذاری اجرا ، تمام جهیزیه ای که خانواده ت خریدن هم برمیگردونی از همه لوازمت عکس بگیر لیست بنویس بده اشناهات امضا کنن و دادخواست استرداد جهیزیه بده عکسا برای اینه ثابت کنی لوازمت سالمه و بعرست برای خواهری برادری کسی بعد از گوشی خودت حذف کن 

کتکت زد بیرونت کرد هر کاری کرد زنگ میزنی ۱۱۰ بیاد صورتجلسه کنه و بعدم از صورتجلسه کلی کپی میگیری و میری شکایت میکنی بابت ضرب و جرح و ..... اگر تمکین زد هم اون صورتجلسه رو داری هم میتونی همون موقع تقاضا کنی بفرستنش پزشکی قانونی برای بررسی سلامت روان این اقا مشکل روانی داره ، اما محکم وایسا نه از حقت کوتاه بیا نه بترس

دلیلم اینه که با کوچک ترین چیزی دعوا راه مینداره من حرمتشو نگه میدارم اما اون از رکیکترین حرف ها است ...

یا میتونی بمونی و یواشکی گواهی اورژانس و پزشکی قانونی ۳ ۴ تا جمع کنی بعد بری هر ۴ تا رو شکایت کنی 

صداشو ضبط کن اما خودت فحاشی نکن 

فقط مدرک جمع کن 

یعنی فکر میکنی ادامه  با همچین مردی بنفعته؟ من شوهرم دست به‌زن نداشت.ففط فهمیدم خیانت میکرده شکمم به اعتیادش تنبل بودنش این چیزا دلیل طلاقم بود.دست به زن داشتن والا از همه اینا بدتره 

یکی از آشناهامون شوهرش خوب نبود یه بچه هم داشت به سختی طلاق گرفت دوباره ازدواج کرد شوهر دومش متخصصه و واقعا همه چی تموم بچه اش تازه دنیا اومده درکل طلاق شد خیر و برکت براش ‌...البته برای همه این مدلی نیست

عزیزم تاپیکت رو خوندم ، تا الانشم خیلی موندی کسی که به زندگیش علاقه داشته باشه مشاوره میاد ، با اینه ...

من از روز اول عقد نفقه گذاشتم اجرا گفتن تعلق نمیگیره ۱سال توی خونه خودم بودم گفتم خرجی نمیداد گفت چون باهات زندگی میکرده تعلق نمیگیره.گفتم ۳ماهه خونه مادرمم دادگاه گفت این ۳ماه اگه میست نبود تعلق میگرفت. کل صحبتم اینه دادگه گفت هر وقت شوهرت کنارت نباشه میتونی نفقه بزاری اجرا

عزیزم تاپیکت رو خوندم ، تا الانشم خیلی موندی کسی که به زندگیش علاقه داشته باشه مشاوره میاد ، با اینه ...

خدا به داد مردی برسه که شما باهاش زندگی میکنی. تمام افکارت خلاصه شده در نحوه گرفتن مال و اموال و دادگاه و شکایت

مرسی گلم بابت راهنماییت خیلی کمکم کردی از هرلحاظ مخصوصا جهازمو که نمیدونستم چکارشکن کنم خیلیاشو نمیداد بهم 

نه بابا طلا خریده به اسم من ک برای شماست اما هم از من هم از دخترش گرفته گذاشته گاوصندوق از روز اول فقط اسمش بود ک گرفته برا ما وگرنه ک هیچ ندیدیم بعدم ادم شری هست فردا سر همون طلاقم نمیده گیر میده 

همه اینام که گفتی شوهرم تو دادگاه آشنا داره فکرنکنم بتونم این کارا رو بکنم فقط باید تو خوشیش و آروم بودنش باهاش حرف بزنم راضی بشه بریم طلاق بگیریم

من هیچی هم برندارم و لخت بیام بیرون از این زندگی باز سود کردم 

من از روز اول عقد نفقه گذاشتم اجرا گفتن تعلق نمیگیره ۱سال توی خونه خودم بودم گفتم خرجی نمیداد گفت چو ...

شما رو ساده گیر اوردن نفقه از اولین روز و ساعت و لحظه جاری شدن خطبه عقد تعلق میگیره چه باکره باشی چه نباشی چه عقد باشی چه عروسی کرده باشی موظفه نفقه بده ، زن میتونه نفقه رو از گذشته اجرا بذاره