2777
2789

🐶خواهشاً انجمن حمایت از حیوانات راه نندازید! 🐱

خب آخہ چرا من باید ناچار باشم بے خوابے بکشم بخاطر یہ همسایہ میانسال کہ از سر بیکارے یا هرچے دیروز رفتہ سگ خریده؟!!! 🙄

تو رو خدا اگہ حیوون خونگے دارید حواستون بہ همسایہ هاتونم باشہ ۔ هرطورے کہ میتونید حیوون تونو ساکت کنید یا حداقل یہ جایے براش فراهم کنید کہ کمتر صداش توو خونہ همسایہ ها بپیچہ 🥴

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

زنگ بزن پلیس بیاد جمعش کنه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

اپارتمان جای حیوان خونگی نیست

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو. 

چون قطعا اون حیوون هم ناراحت بوده. 

من ایران نیستم ولی همسایه مون سگش رو تو قفس می‌کرد اون بنده خدا هم صدا می‌کرد شوهرم بهش گفت دیگه نمیکنه تو قفس اونم صدا نمیکنه. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

من ک بدونم کسی حیوان خونگی مثل گربع وسگ داره پا نمیزارم خونش

چون به شدت میترسم 😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
از بی فرنگیه ملته  ادا خارجیارو در میارن بلدم نیستن نگهدارنا

دقیقا. حیوون نگه داشتن شرایط داره 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
از بی فرنگیه ملته  ادا خارجیارو در میارن بلدم نیستن نگهدارنا

دقیقاً 

آخه پیرمردو چه به نگهداری سگ؟! 🥴

نه آپارتمان نیستیم عزیزم دو تا خونه دیوار به دیوار همیم

خوب وقتی انقد دیوارارنازک ک صدا به راحتی میره نباید داشته باشه این کار خود مردم ازاریه

بهش بگو.  چون قطعا اون حیوون هم ناراحت بوده.  من ایران نیستم ولی همسایه مون سگش رو تو قف ...

وای راس میگی؟ 😰

خب اینطوری که پس بیچاره حیوون چقد زجر کشیده که اینقد صدا می‌کرده 😓

حالا من فک میکردم طبیعتشون اینطوری یه که شبا پارس میکنن🤦