2777
2789
عنوان

سس برا ماهی میخوام....لطفا ......

455 بازدید | 11 پست
سس خوب وخوشمزه براماهی سرخ کرده میخوام اگه دستور خاصی میدونین بدین خداخیرتون بده امشب مهمهان داریم
حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱- پیاز رو تفت بدید ۲ . سیر رو رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید. ۳ . سبزی ماهی رو اضافه کنی و خوب سرخ کنید . ۴ با توجه به ذائقه تون یا از تمر هندی استفاده کنید یا رب انار. ۵ ادویه ، زردچوبه و فلفل هم فراموش نشه. نوش جان
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
بعد وقتی پیازها سبک و طلایی شد گوجه رنده شده و یه قاشق کوچک رب اضافه کرده خوب سرخ میکنیم وقتی پخت یه استکان اب اصافه کرده و با حرارت ملایم میگذاریم.جا بیفته یادم رفت به پیازها زردچوبه فلفل سیاه و قرمز اضافه میکنیم
یه روش دیگه پیاز رو تفت بدید ۲ . سیر رو اضافه کنید ۳ گوجه فرنگی رو میکس کنید و اضافه کنید اجازه بدید اب گوجه کم بشه میتونید فلفل دلمه هم کم اضافه کنید. ادویه نمک و زردچوبه و فلفل و اگه دوست داشتید چاشنی اب نارنج یا ابلیمو اضافه کنید.
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.