2777
2789

30 سالمه، تحصیلکرده که هستم، تو کارم متخصصم، قیافم خوبه، خوش قد و هیکلم، اخلاقمم ایراد بزرگ آنچنانی ندارم حتی کلی مطالعه روانشناسی دارم رو شخصیتم کار میکنم، خانواده خوبیم دارم، روابط عمومیم خوبه، خدایی یه پسر چی میخواد دیگه😂😂😂

اینارو نگفتم خواستگار پیدا کنم اینجا😄

فقط برام سواله، به نظرتون چه چیز دیگه ای لازمه

من الان اینا به ذهنم رسید🤔

بعد یکی از دوستام که نصف این شرایطم نداره هی میاد از خواستگارای رنگ و وارنگش حرف میزنه😑😑😑

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ سالمه کسی نمیاد و دور برم همه ۱۵ سالگی ازدواج کردن و میکنن 

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
سن میره بالا خب

به قیافم نهایت 25 سال میخوره، برا دوستی پسرای دهه هشتادیم جلو میان حتی😮😮😮

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

دوستت چاخان میکنه

درکل خواستگار کمه چون پسرا به خاطر اوضاع اقتصادی و نااميدي حاکم بر جامعه ترجیح میدن کلا زن نگیرن

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔