2777
2789

شوهرم بشدت مخفی کار و دروغگوعه 

با خواهر و مادرش همه حرفاش میزنه اما ب من نه همه چی خودمونم تازه میرره ب اونا میگه حتی اقداممونو و تاریخ پریود منووو

دیگه خسته سدم ازش دیگه دوسش ندارم انقدر اذیتم کرده 

بخاطر خانوادش صد بار بت من دعوا کرده منو ب بیمارستان کشونده انقدر داد زده فحش داده منو هل داده....خانوادش میرن تا جایی صد بار زنگ میزنه بهشون تا موقع برگشت اونوقت من میرم بیرون ی زنگ نمیزنه ببینه برگشتم برنگشتم....

روزی ده بار زنگ میزنه ب ابجیش و مامانش اما ی بارم ب من زنگ نمیزنه....

فقط خانوادش دوست داره  و انگار ابجیش زنشه من ابجیشم انقدرراحته با اون و همه چیشو ب اون میگه بعد پیامای خودشدتو ابجیش پاک میکنه من نبینم ولی دیگه برام مهم نیست ن گوشیش نگاه میکنم دیگه ن گیر میدم ن حساسیت نشون میدم هیچیییییی دیگه برام مهم نیست بزار هر چقدر دوست داره بهم دروغ بگه ولی دیگه منم وجدانم راحته اگه بهش دروغ بگم ناراحت نیستم تا الان ی کلمه بهش دروغ نگفتم اما اوننننن میگهههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خدانکنه زبونم لال برو تاپیکای قبلم بخون 😭😭😭😭😭😭😭😭من یبار تو عقد جدا شدم چون دقیقا ی بچه ننه ...

بچه داری

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
وای چقدر سخت ایشاله سربراه بشه شوهرت .این چ وضعش آخه. 

تا بحال هزار بار بهش گفتم اما فایده نداره...

مشاور رفتیم فایده نداره هه دیگه فقط میخوام سرد باشم ازین ب بعد ی تیکه یخ ک برام هیچی مهم نیست برم دنبال علایقم و خدا بهم ی بچه بده ک اون بشه همدمم محرم رازم زندگیم 😭😭😭😭😭

تا بحال هزار بار بهش گفتم اما فایده نداره... مشاور رفتیم فایده نداره هه دیگه فقط میخوام سرد باشم از ...

بااین شوهر بچه میخایی چیکار واقعا که اون بچه چه گناهی کرده

اقدام آخه اونن با این آدم

😔😔😔😔😔 تازه رفتم ابن سینا برای اینکه باردار شم چکار کنم من خانوادم نمیتونن تحمل ندارن من شکست بخورم اما من خودمم دوست دارم اقدامم عقب بیوفته چون خیلیییییی بچه ننست شوهرم خیلیییییییی 😭😭😭😭😭😭ولی زندگی من همینه تا اخر عمر باید بسازم و بسوزم 

چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

چرا از طلاق دوم میترسی چرا مستقل نمیشی  فامیل ما با مهریه داری زندگیشو میچرخونه نزدیک ده ساله تنها زندگی میکنه سی و پنج سالشه