2777
2789
عنوان

زندگی در خرمشهر

310 بازدید | 6 پست

زندگی تو خرمشهر چه جوریه؟ فرهنگ مردمش چه جوریه؟ عرب هاش با فارس ها کنار میان؟ امکاناتش چیه؟ جای خوبی هست واسه زندگی یا نه؟ لطفا هرچی میدونید 🙏

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

خودم خوزستانیم

اره عربا خیلی مردم خون گرم و مهربونین

خیلی زیاد

مردم فوقالعاده داره

ولی شرایط خوب نیست هوا خرابه اب الوده تازه کم هم هست  اینجا هرروز یه مشکل داریم متاسفانه 💔

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
خودم خوزستانیم اره عربا خیلی مردم خون گرم و مهربونین خیلی زیاد مردم فوقالعاده داره ولی شرایط خوب ...

کلا برای زندگی پیشنهادش نمی‌کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا برای زندگی پیشنهادش نمی‌کنید؟ 

در حال حاضر کجایید؟

اگر مجبورید ک حتما بیاید اوکیه ا‌ونطورم نیست که نتونی زندگی نکنی خیلی جای خوبیه

ولی جاهای دیگه ایران خب زندگی راحت تره

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
افتضاح عزیزم افتضاح نه پاساژ درستی نه هوای خوبی ن آب تصفیه ای  گرما شدید و ........

حیف این شهرها که بیشترین ویرانی جنگ رو داشتند اما کم ترین آبادانی بعد جنگ رو داشتند 😔

در حال حاضر کجایید؟ اگر مجبورید ک حتما بیاید اوکیه ا‌ونطورم نیست که نتونی زندگی نکنی خیلی جای خوبیه ...

گرگان 

گرگان هم زیاد امکانات نداره