2777
2789
عنوان

بچه ها شما بودید چیکار میکردید??

84 بازدید | 16 پست

سلام خانما .خیلی ناراحتم اعصابم خرده .شما بگید کارم اشتباه بوده .شوهر من با دختر عمه اش ک طلاق گرفته در تماسه .پیام زنگ اینا .(دخترعمه ش شهرستانه).من ماه رمضون فهمیدم این موضوع باهم بحث کردیم گفت شمارشو پاک میکنم دیگه ارتباطی نداریم .بعد امروز فهمیدم ارتباط دارن تازه دو میلیون پول بهش قرض داده .منم آمپرم رفت بالا رفتم ب مامان شوهرم گفتم .حالا ناراحت شده شوهرم ک اون پول قرض دادم پس میده .تازه اسمشم تو گوشیش اسم یه مرد سیو کرده بود .پیاماییم ک زنکیه احمق بهش داده بود تو جونم .آقایی م داشت 

عصابم خرد میشد

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیف پیف

بوی خیانت میاد

سریع باید جمعش کنین

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

به خانومی که جدا شده با دید زندگی خراب کن و دزد شوهر نگاه نکنید🤦 

باید بررسی کنی ببینی قبل از جدایی ایشون .. رابطه ی فامیلی همسرتون با ایشون چطور بوده ؟ آیا ناگهان ارتباط به این صورت شکل گرفته و... 

بعد هم با حساسیت و کنجکاوی و دعوا فقط همسرتون به سمت پنهانکاری میرن .

پیف پیف بوی خیانت میاد سریع باید جمعش کنین

اعصابم خرد جلو بچه هی جلوش بحث بحث .اخه مرض گرفته چرا زن گرفتی وقتی دلت باهمه س .تازه حق ب جانب هست ک اون طور ک تو فک میکنی نیست .اون اهل این حرفا نیست فقط پول لازم داشت بهش دادم .لازم بذکر ک زنیکه سه تا داداش گردن کلفت .ننه بابا داره .از این پول گرفته

به خانومی که جدا شده با دید زندگی خراب کن و دزد شوهر نگاه نکنید🤦  باید بررسی کنی ببینی قبل از ...

دختر عمه ش شهرستانه.ن عزیز من وقتی داداش داره .بابا داره وضعشوتم خوب چرا از این بگیره.یا چرا یواشکی حرف میزنن .خوهارشم وضعشون خوبه .حالا شما بگو .خودشم سرکار میره

دختر عمه ش شهرستانه.ن عزیز من وقتی داداش داره .بابا داره وضعشوتم خوب چرا از این بگیره.یا چرا یواشکی ...

عزیزم با این داده ها نمیشه قضاوت کرد .. ممکن هست حق با شما باشه .. ممکن هست شما اشتباه کنی .

به هر حال بهترین کار اینه که طوری برخورد کنی که همسرت پنهانکاری نکنه .. 

عزیزم با این داده ها نمیشه قضاوت کرد .. ممکن هست حق با شما باشه .. ممکن هست شما اشتباه کنی . به هر ...

ای بابا .اگه میخاست ک میگفت فلان قد پول قرض دادم .هرکیم باشه راضی نمیشه اگه واجد شرایط بود اره یا واقعا پول لازم بود خانواده داره ک ازش حمایت کنن این چرا 

و جواب همسرتون به این پرسش ها چی بود؟

چیه مگه پول لازم داشت ب داداش گفت نداد من دادم .کار میکنه میده .میخاد مبل بخره.ذهن تو منحرف من اینجا اون شهرستان مگه چکار داریم بهم .این در صورتیه ک عکس میفرستن بهم