2777
2789
عنوان

پارتی بازی دلم شکست 💔💔

62 بازدید | 8 پست

16مهر رفتم مصاحبه شرکت نخ جراحان طب سینا ازم تست گرفتن مصاحبه کردن و.... تابید سدم زمانی که توی اتاق بودم به مدیر تولید زنگ زدن و سفارش خانمی که اونم اومده بود مصاحبه رو کردن

با من قرارداد بستن سه ماهه و گفتن بعدازاینکه سرویس هماهنگ کنن بهم زنگ میزنند ولی متاسفانه سرکارم گذاشتن واون خلنم رو استخدام کردن الانم زنگ میزنم میپیچونن 

واقعا براشون متاسفم ماهم خدامون بزرگه 💔

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

خدایا🥲💔 رشتتون چیه؟

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا🥲💔 رشتتون چیه؟

حسابداری ولی برای اپراتور تولید رفته بودم 

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

ناراحت نشو عزیزدلم 

اره دیگه دنیا همین شده متاسفانه 

و اینکه اینو بدون فقط برای تو اینجوری نیست

خیلی وقتا حقمون ضایع شده

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

ناراحت نشو عزیزدلم اره دیگه دنیا همین شده متاسفانه و اینکه اینو بدون فقط برای تو اینجوری نیستخیلی وق ...

بخدا من چندجا زنگ زدن نرفتم چون اینجا قرارداد بسته بودم 

متاسفانه مملکت ما همینه درست بشو هم نیست به چه عنوان میخواستی استخدام بشی با چه حقوقی

اپراتور تولید 15تا17تومن