2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن از خانوم ام البنین...

1224 بازدید | 9 پست

سلام .شاید خیلی هاتون شنیده باشید که خانوم ام البنین خیلی حاجت میدن و خیلیا نتیجه گرفتن حتما برای گرفتاریهاتون از این ذکری که میذارم استفاده کنید و اینکه حقیر یه مشکلی دارم که زندگیم روی هواست خییلی خیییلی محتاج دعا هستم میشه این ذکر رو برای حل مشکلم بخونید منم برای حاجت روایی تون دعای توسل می خونم

یا ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم دست از تو برندارم 

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم دست از تو برندارم

چقدر ساده و قشنگ ❤

ان شاءالله حاجت رواشی

اسمم نگین دعا کن تا مشکل استخدامیم حل شه و مشغول بکارشم .ممنون

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .