2777
2789
عنوان

زنگ می زنم پدرت بیاد جمعیت کنه😐

231 بازدید | 13 پست

با این مدل شوهر چه کنم تا یه فسقلی دعوا می کنیم گوشی رو ورمی داره زنگ می زنه بابام🥺

بابای پیرمم 

از همه جا بیخبر راه می افته می یاد خونه ا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم 😞 

مگه موقع خوشی ها صداش می‌کنه که موقع ناخوشی یادش میفته 

چند سالشه ؟

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

بگو یه دفه دیگ به پدرم زنگ بزتی اعصابشو خورد کنی یه همه فک و فامیلت زنگ میزنم یه بارم تو زنگ بزن تا از سرش بیافته

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
۴۰سالشه دو تا بچه هم داریم

سن عقلی و رفتاریش رو میگم عزیزم 

این کارا خیلی کودکانه س 

شما جدی نگیرش 

به پدر سفارش کن که بهتره خودشو ناراحت نکنه بحث پیش میاد بنابراین دومادشو سر این مطلب جدی نگیر و نیاد خودتونم به این موضوع واکنش و حساسیت نشون نده کاملا خنثی، انگار که برات اهمیتی نداره بعدش متوجه میشه کارش بی فایده و کودکانه س و بی خیال میشه 

سعی کنین سکوت کنین بعدش تو یه موقعیت آروم و مناسب با نرمی نه با دعوا و جنجال به پا کردن، مطلبی که میخواین رو سر فرصت بگین بهش 

زیاد سر به سرش نذار کلا ولش کن 

۴۰ بیچاره بابام  دفعه آخری پا به پای من گریه می کرد

سنش هم کم نیست 

ببین عزیز ، هر زن و شوهری ، اوقات خوشی هم دارن ، سعی کن توی اون موقع ها بهش بگی که این کار در حد پسر های کم سن و ساله 

اگر دیدی بهتر شد که ادامه بده 

اگه نه ، سخت‌تر برخورد کن. 

تو هم تو مواقع این طوری ، اصلا پیش پدرت گله نکن. بجاش بگو ،  بخند ، بحث رو عوض کن. 

به پدرت بگو اصلا شتر دیده ، ندیده 

احتمالا همسر شما می‌دونه تحت هر شرایطی حاضر به زندگی هستی ، دور برداشته. 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.