emili_emili مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 1583 عنوان خط قرمز 49 بازدید | 3 پست اینکه میگفتن خط قرمزای خودت و داشته باشی و برای خودت ارزش قائل باشی بیشتر خوششون میاد و همه بهت احترام میزارن کو؟ تا الان هر پسری اومده سمته من تا فهمیده یکم سفت و سختم گذاشته رفته، هیچکسم نگفته باریکلا چه دختری ، به به، زن زندگیه اصلا😂این بود ارمان های ما؟😂 1401/03/11 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kelgasiz عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 794 عزیزم .... فک میکنم با همین خط قرمزا کسایی که مثه خودت فک نمی کنن میرن و ادمایی میمونن که مثه خودتن ..ا جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد
emili_emili مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 1583 عزیزم .... فک میکنم با همین خط قرمزا کسایی که مثه خودت فک نمی کنن میرن ... همشون دنبال عشق و حالشونن، کی دنبال خط قرمزه
kelgasiz عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 794 همشون دنبال عشق و حالشونن، کی دنبال خط قرمزه مگه تو دنبال عشق وحالی ؟ خط قرمز واسه همیناس دیگه .. جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد