2777
2789
عنوان

وارداتی به رنگ مو لطفا

1065 بازدید | 14 پست

دوستان سلام

عیدتون مبارک

میخوام موهامو رنگ مشکی بزارم خواهرم میگه مشکی مثل دکلره هست آسیب می‌زنه به مو

موهای خودم دورنگ شده مشکی و قهوه‌ای+یه عالمه سفید

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکی خشک میکنه مو رو مثله اسکاج میشه اگه بعدش کراتین کنی خوب میمونه اگه نه مشکی نذار ۵  یا ۴ بذ ...

هیچی از رنگ مونمیدونم 

میخوام برای اولین بار خودم بزارم 

چی بگیرم یعنی مشکی شماره ۴؟

جدی پس چه رنگی بزارم؟ نظر بدید خداخیرتون بده

مشکی نکن چون از دکلره قوی تره ،هم خشک میشه هم بعد یه مدت کدر بعد هی باید بزاری که براق شه و دیگه هیچی از موهات نمیمونه موهات چه رنگیه؟ میخوای سفیدی بپوشونی؟؟

مشکی نکن چون از دکلره قوی تره ،هم خشک میشه هم بعد یه مدت کدر بعد هی باید برتری که براق شه و دیگه هیچ ...

موی خودم مشکیه 

بهمن ماه قهوه ای گزاشتم آرایشگاه 

سفیدم خیلی داره

موی خودم مشکیه  بهمن ماه قهوه ای گزاشتم آرایشگاه  سفیدم خیلی داره

ببین تو کاتالوگ یه سری رنگ ها هستن به اسم اکسترا،یعنی قوی تر از رنگ طبیعی که برای پوشش سفیدین شما اگه سفیدات زیاده خیلی رنگ ۵ اکسترا یا ۶ اکسترا بزن تو کاتالوگ  میشه ۶.۰۰ یا ۵.۰۰ هم سفیدی رو میپوشونه هم خراب نمیکنه موهاتو

ببین تو کاتالوگ یه سری رنگ ها هستن به اسم اکسترا،یعنی قوی تر از رنگ طبیعی که برای پوشش سفیدین شما اگ ...

ممنونم از راهنماییتون 

خیلی لطف کردی 

اجرت باحضرت معصومه جان 

ببین تو کاتالوگ یه سری رنگ ها هستن به اسم اکسترا،یعنی قوی تر از رنگ طبیعی که برای پوشش سفیدین شما اگ ...

سلام عزیزم ،رنگ اکسترا ۵ یا ۶ همون رنگ موی مشکی طبیعیه یا میشه تو مایه های،قهوه ای؟