2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامانیانوش جون ببخشید مزاحمت شدم من تایپک چند سال پیش شمارو راجب رحم دوشاخ خوندم خواستم بپرسم چجور باردار شدین عمل کردین یا نه طبیعی؟

اخه منم به تازگیتو سونو گفتن رحمت دوشاخه خیلی نگرانم😔

منم عکس رنگی گف دوشاخ  ولی دکتررالبرزی شیراز کف سپتومه ودوشاخ نیس  واندازش ۶/۱ میل بود ونیازی ب عمل نداشت طبیعی باردار شذم ولی تو بارداری سه بار تی وی اس دادم ک اگه نیاز بود سرکلاژ بشم ک خداروشکر نیاز نبود ولی زایمان سی وهفت هفته کردم با سزارین

انشالله دامنت سبز بشه شیراز تشخیص دکتر البرزی تکه وحرف نداره فقط تشخیصش ولی عمل دیگه خیلی پیره توان نداره

منم عکس رنگی گف دوشاخ  ولی دکتررالبرزی شیراز کف سپتومه ودوشاخ نیس  واندازش ۶/۱ میل بو ...

اهان خب خداروشکر که باردار شدی خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی جوابمو دادی انشالله منم باردار بشم😘

اهان خب خداروشکر که باردار شدی خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی جوابمو دادی انشالله منم باردار بشم😘

انشالله عزیزم

نگران نباش دکتر گف دوشاخ تاثیری تو باروری نداره فقط اگه سه تا سقط پشت سرهم شد بیا

دوشاخ بیشتر رو زایمان زودرس تاثیر داره ک اونم از هفته هجده تی وی میدی سه بار تو سه هفته متوالی وبا ی دستگاه

برا دخترم دغا کن تب داره  میسوزه 

انشالله عزیزم نگران نباش دکتر گف دوشاخ تاثیری تو باروری نداره فقط اگه سه تا سقط پشت سرهم شد بیا دو ...

انشالله عزیزم 

چرا تب داره دکتر بردیش؟

ببر بیمارستان سرم وصل کنن بهتر میشه