لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فدات بشم بیاااااار دیگه نی نی که خوبه😅 فقط اول بارداری سخته بعدش اوکیه البته من از بعدترش خبر ند ...
ولی من خبر دارمممم، یه پسر خوشگل دارم چهار سالشه، همون بارداری بهترین دورانه بعدش که میاد دیگه همش باید در اختیار نی نی باشی، پسرم نمیخوره هیچی و نمیخابه خیی دیر میخابه شبا از همون اول درگیر این دوتام، دو هفتسم مریضه همش تب میکنه شمارو نمیخابم که تبش بالا نره یهو، هیچی دیگه باید دربست در اختیارش باشی، نخوردناش بیشتر از همه اذیتم میکنه، همش درگیرم که ضعیفه بدنش
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ای جانم خدا حفظش کنه زودتر خوب شه دیگه هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد ان شاالله خدا کمکمون کنه ...
بله خداروشکر، من در کل عاشق بچه بودم و هستم و خواهم بود، عاشق پسرمم هستم میمیرم براش، ولی خب زحمتاشم زیاده، من عشق میکنم کارای پسرمو میکنم و باهاش وقت می گذرونم فقط چون نمیخوره خیلی اذیت میشم با مریضیاش و نخابیدناش کنار میام و از خودم میزنم تا بهش برسم، ولی چون نمیخوره داغون میشم، بیخیال نیستم بگم نخوره ولش کن و این عذابم میده عاشق درس کردن غذاها و دارا و خوراکیای مختلفم براش ولی حیف با اینکه اینهمه عاشقانه بهش میرسم و عاشقم بخوره و من فقط هر روز براش آشپزی کنم ولی....شبا نمیخابم نصف شب براش سوپ بار میذارم کلی غدا درس میکنم براش ولی نمیخوره که نمیخوره
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤