2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خانم اونجایی که میبینید توی بحثتون کار داره به جای باریک کشیده میشه بحث و تموم کنید و بعد در ارامش صحبت کنین. اگرم دلت میخاد زندگیت بریزه به هم به توصیه خیلی ها اینجا گوش کن پاشو برو قهر که همه بفهمن

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

کلن تاچندروز باهاش حرف نزن حتی نگاهش نکن اومد سمتت محلش نزار تا بفهمه چه غلطی کرده بهش بفهمون جدی تهدیدش کن یه باردیگه دستش هرز بپره میزاری میری یابه بزرگترت میگی وگرنه اگه بیخیال بشی باهاش دوست بشی وناراحتیتو نشون ندی سری بد راحتر دست بلندمیکنه چون میگه واسش مهم نیست 

به حرف بقیه که دارن بهت میزنن نمیخواد توجه کنی 

مگه آدم با یه بار میره طلاق بگیره 😐😐😐😐

حتما خودتم بلبل زبونی کردی، مرد رو تا خودت اعصابشو خورد نکنی که بی جهت نمیاد دست روت بلند کنه 

ریگی به کفشته یعنی چی، قشنگ با آرامش و با سیاست مینشستین با هم حرف میزدین

الانم لازم نیست به مادرت و مادرشوهرت و اینا بگی و تعریف کنی 

بالاخره انسانه جایزالخطاس، مطمئن باش امروز پشیمونه

چه بیشعور آدم مگه رو زنش دست بلند میگه؟! بعدشم شما تا این حد بهش بی اعتمادی که همچین حرفی زدی؟! اگه ...

نه بهش اعتماد دارم ۹ خرداد اولین سالگرد ازدواجمون بود منم کلی تدارک دیدم و.... ساعت ۱و نیم شب اومد خونه منم عصابم خراب شد ولی چیزی نگفتم گفتم بزار امشب خراب نشه وی دیشب باز دیر کرد بعد دعوامون شد

کاربری دست دو نفره
تو هم وایسادی نگاه نکردی؟ اگه همینجا برخورد سخت و سفت نکنی مطمئن باش فاتحه زندگیت خونده اس

داشتم میرفتم طبقه پایین عممو صدا کنم دستمو گرفت نزاره برم منم از دسش گاز گرفتم یه مشتم زدم تو پهلوش

کاربری دست دو نفره