یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
تیکر بارداری نیست مال پایان امتحاناتم هست 🤗من یک حس ششمی هستم 🤗🙄🙄 یک تعلیقی سایهنو سابقم که به دست نی نی یار ۵ ترکیدم هنوز بر میگردم 🤭با خط دیگم اومدم اینارو میگن تا بدونید هیچ سدی باعث نمی شه از نی نی سایت دل بکنم خانم یک دخترم که رشتم ریاضیات هست انقدر مسئله حل کردم دیگه حل کردن مسئله زندگی مثل آب خوردنه برام 😏😉ما ۴نفریم توی یک کاربری نورا ۱۷ساله کلاس ۱۱ حس ششمی و چشم سوم داره سلین ۲۰ساله نامزد داره مهتاب ۲۵ساله که نامزد داشت که نامزدش بهش خیانت کرد و جدا شدن سایه ۳۰ساله که متاهل هست و ۳تا بچه داره