2777
2789

خواهرم ۷ سالشه نزدیک یه ساله ماهی یه بار  از خواب بیدار میشه و میگه دلم درد میکنه بعد استفراغ میکنه گاهیم همراه تب میبریم دکتر با سرم و دارو حل میشه دوباره ماه بعد همینجور اینم بگم ریفلاکس معده هم داره که با قرص تقریبا حل شده کسی تجربه داشته مشکل چیه ؟!

دخترمنم اینجوریه بردم دکترگف.رفلاکسه.چه دارویی میخوره خواهرت

برا شکم درد و استفراغ؟

اولین دکتر یه شربت داد یه مدت خوب شد دوباره برگشت الان ماه پیش فکر کنم دکتر بهش قرص امپرازول داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا شکم درد و استفراغ؟ اولین دکتر یه شربت داد یه مدت خوب شد دوباره برگشت الان ماه پیش فکر کنم دکتر ...

نه برارفلاکسش.بعد الان ازوقتی امپرازول میخوره باز دلدردهم شدیانه؟ببخشیدغذاخوردنش چطوره دخترمن خیلی بدغذاس

دنیای من ریحانه ورضا😘
نه برارفلاکسش.بعد الان ازوقتی امپرازول میخوره باز دلدردهم شدیانه؟ببخشیدغذاخوردنش چطوره دخترمن خیلی ب ...

دوباره این ماه هم دلدرد ،استفراغ داشت، ماه پیش که همینجور بود گفتم بابا به دکتر بگه ریفلاکس هم خیلی وقتا داره اونم قرص داده بود 

اره کلا خیلی کم غذا میخوره اونم چرت پرت عاشق خوراکی های ترشه ولی برا ریفلاکس ضرر داره 

من نمیذارم نوشابه ،سس ،گوجه فرنگی و چای بخوره ولی مامان بابام دلشون نمیاد ندن دور از چش من میخوره 

دروزم کلی گوجه سبز خورد 🤦🏻‍♀️

وای دقیقا مث دخترمن فقط هله هوله میخوره پیرم کرد باغذاخوردنش.بعداتمام داروش اگه خوب نشدمیبرمش یه فوق تخصص گوارش سونو وازمایش ازشکمش میگیرم ببینم مشکلش چیه

دنیای من ریحانه ورضا😘
وای دقیقا مث دخترمن فقط هله هوله میخوره پیرم کرد باغذاخوردنش.بعداتمام داروش اگه خوب نشدمیبرمش یه فوق ...

همون ماهم باید ببریم دوباره، هر سری پیش متخصص و فوق تخصص رفتیم 

اینسری یه دکتر بهتر میشناسیم ببریم بببینم اون چی میگه 

انشاالله هر دوشون زودی خوب میشن 

وای دقیقا مث دخترمن فقط هله هوله میخوره پیرم کرد باغذاخوردنش.بعداتمام داروش اگه خوب نشدمیبرمش یه فوق ...

سلام عزیزم 

امروز خواهرمو بردیم دکتر گفت از شیره ،شیرگاو یا پاستوریزه اصلا بهش ندید یه شیرخشک برای کودکان بالای دوسال نوشت گفت از این بجای شیر استفاده کنه همراه شربت پنتوپرازول (دقیقا اسمش یادم نیس )و یه شربت دیگه 

بعد من خودم خیلی نگران بودم گفتم ازمایشی چیزی نیاز نداره گف چیزی نیس فقط برا اینکه خیالت راحت بشه ازمایش مینویسم بده جوابشو بیارید هنوز ازمایش نداده نمیدونم کی بده ولی تذ حدودی خیالم راحت شد چون دکترش خیلی خوب و معروفه 

سلام عزیزم  امروز خواهرمو بردیم دکتر گفت از شیره ،شیرگاو یا پاستوریزه اصلا بهش ندید یه شیرخشک ...

سلام گلم.اره دخترمن شیرپاستوریزه خیلی میخوره.یعنی دلدرد وتهوع خواهرت ازشیره؟بعداین شربتی که داد برارفلاکسشه؟چه آزمایشی براش نوشت؟

دنیای من ریحانه ورضا😘

دختره من خیلی کوچیکه هفت ماهشه رفلاکس داره الان یه ماهه پدی لاک میخوره خوب شده .پدی لاک باکتری مفید روده هست فکر می کنم برای بچه های بزرگ ترم هست چون برای بزرگسالان هم وجود داره ضرر نداره به امتحانش می ارزه بدون نسخه هم میدن

دختره من خیلی کوچیکه هفت ماهشه رفلاکس داره الان یه ماهه پدی لاک میخوره خوب شده .پدی لاک باکتری مفید ...

چی هست قطرس؟دخترمن خیلی کم اشتهاست اصلاغذارومیبینه صورتشو درهم میکنه

دنیای من ریحانه ورضا😘
سلام گلم.اره دخترمن شیرپاستوریزه خیلی میخوره.یعنی دلدرد وتهوع خواهرت ازشیره؟بعداین شربتی که داد برار ...

دکتر اینطور گف ،بعدم گف دیگه بهش شیر گاو یا پاستوریزه ندید 

راستش نپرسیدم به نظرم برا عفونت روده و کرم بود

دختره من خیلی کوچیکه هفت ماهشه رفلاکس داره الان یه ماهه پدی لاک میخوره خوب شده .پدی لاک باکتری مفید ...

ممنون عزیزم دیگه بردیم دکتر گفت شیر نخوره بجاش شیر خشک داد برا بچه های ۲،۳ سال به بالا