2777
2789

اینکه میگم خواب بد میبینه چون انگار داره از چیزی گله میکنه و همش میگه نههههه نههههه بعدم گریه.. 

من خودم چند دفعه شده اتفاقی چیزای ترسناک شنیدم و خیلی استرس دارم و میترسم از اون باشه

شما تجربه ای دارید یا اطلاعاتی ک کمکم کنه ؟

سلام عزیزم. منم پسرم یک ماه دیگه چهار سالش میشه...

دروغ نگم تا سه سال کامل فقط شب ها گریه میکرد .هزیون میگفت.به قول شما تو خواب گریه گریه

انواع دعا ها رو گرفتیم. گفتیم شاید جادو شده ...اوضاعی بود.

حالا هم شب ها که دستشویی اش میگیره یک ساعت کامل گریه میکنه بعدش راضی میشه میبرمش دستشویی.تازه صبح هم بیدار میشه اصلا یادش نیس....

خیلی سخته فایده ای هم نداره...فقط تحمل و صبر

ان شاءالله شما زودی بهتر بشه و مثل من اینقدر طول نکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم اینطوری بود ی مدت الان خداروشکر خوب شده

آخه من به خاطر کرونا دلتا چند روز بیمارستان بستری بودم و پیشش نبودم بعد از اون تا صبح چند بار با گریه از خواب بیدار میشد

الانم تا دست منو نگیره نمیخوابه ۲ سال و نیمشه

سلام عزیزم. منم پسرم یک ماه دیگه چهار سالش میشه... دروغ نگم تا سه سال کامل فقط شب ها گریه میکرد .هز ...

ممنونم. یه کم خیالم راحت شد. منم از این میترسم ک مشکلی باشه، اگر طبیعیه و واقعا چیز مهم و ازار دهنده ای نباشه اشکال نداره

پسر منم اینطوری بود ی مدت الان خداروشکر خوب شده آخه من به خاطر کرونا دلتا چند روز بیمارستان بستری ب ...

ای وای. منم میترسم مورد مهمی باشه و از چیزی میترسه ک اینطوری میکنه

ای وای. منم میترسم مورد مهمی باشه و از چیزی میترسه ک اینطوری میکنه

به نظرم اگر پیشش نمیخوابی برا یه مدت پیشش بخواب و هربار که بیدار میشه بغلش کن و دستشو بگیر تا دوباره بخوابه

احتمالا استرس داره

معمولا بچه ها ترس از دست دادن پدرومادرشونو دارند

به نظرم اگر پیشش نمیخوابی برا یه مدت پیشش بخواب و هربار که بیدار میشه بغلش کن و دستشو بگیر تا دوباره ...

اتفاقا هیچوقت تنهاش نذاشتم و‌نمیذارم. فقط گلاب به روتون سرویس برم اگه کسی نباشه گریه میکنه یا حمام اونم پیش باباشه یا هرکی که باهاش اوکیه و معمولا متوجه نمیشه، خیلی بهم وابستس و منم سعی میکنم همیشه کنارش باشم😔