2777
2789

سلام دوستان

ممنون میشم اگر کسی تجربه داره، نتیجه خوبی گرفته و موفق شده،

توصیه هاش برای یک ماه آخر رو بگه🥺❤

تو این یه ماه چه کارایی درصدا رو بالا میبره؟

کنکور انسانی

خدایا؛ سپاسگزارم،سپاسگزارم،سپاسگزارم...

آزمونای جامع رو کار کن 

اگه پولشو داری کنکوریوم مهروماه رو بگیر که عالیه

اگه نه دور دنیا در چهار ساعت گاج هم خیلی خوبه و پاسخ نامشم عالیه

هر سال تو کنکور ۶۰_۷۰درصد سوالا تکراری ان البته تیپ تست منظورمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت باشه همه چیز کنکور و دانشگاه نیس نه که مهم نباشه اتفاقا خیلی مهمه ولی اگه خدای نکرده یه درصد او ...

بله همینطوره🥺👌🏻

ممنونم عزیزم❤

آزمونای جامع رو کار کن  اگه پولشو داری کنکوریوم مهروماه رو بگیر که عالیه اگه نه دور دنیا در چ ...

👌🏻👌🏻👌🏻❤

فقط تست فقططط مروررر تستتتت مروررر تست 

بگرد خلاصه های کم حجم و برای تورق سریع انتخاب کن نکات کنکور های سالهای قبلو کامل بررسی کن انشاالله نتیجه باب میلت باشه

اصلا و ابدا موقع ازمون استرس سرزنش نداشته باش اینو بپذیر اگه سخته برای همه سخته و مدیریت زمان داشته باش  من دو هفته پیش کنکور دادم از عملکرد خودم خیلییی راضی بودم با اینکه نگران نتیجم و چیزی که میخواستم نشد اما اگه خودمو باخته بودم افتضاحححح میشد  اصلا استرس نداشتم باوجود اینکه خیلیییییی سخت بود و خیلی از سوالا شک دو گزینه بود  از اینکه سر سوزنی سر جلسه خودمو سر زنش نکردم و فکر خراب کردن ازمون و... انرژیمو نگرفت راضی بودم 

روی خودت کار کن سر جلسه خودتو نبازی اگه درسی سخت بود برای اکثریت سخته بپذیر تلاشتو کردی امیدت به خدا باشه 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

فقط تست فقططط مروررر تستتتت مروررر تست   بگرد خلاصه های کم حجم و برای تورق سریع انتخاب کن ...

خیلی ممنونم عزیزم😍❤

موفق باشی❤

فقط تست فقططط مروررر تستتتت مروررر تست   بگرد خلاصه های کم حجم و برای تورق سریع انتخاب کن ...

به نظرت حتی اگر ضعف داشته باشم تو یه درسایی، زدن تستای سراسری کمک میکنه به برطرف شدنش؟

یا دوباره خوندن کمک ببشتری میکنه؟

به نظرت حتی اگر ضعف داشته باشم تو یه درسایی، زدن تستای سراسری کمک میکنه به برطرف شدنش؟ یا دوباره خو ...

اره شک نکن ، تکنیک +-  سرچ‌کن پیاده کن من  هر دور که میخوندم سوالا رو ذهنم ارومتر میشد سوالا برام واضح تر میشد پاسخگویی صحیحمم بالا میرفت توجه کن درست زدن از زیاد زدن مهم تره 

من درسی که خیلیییی خوندم خیلییییییی سخت بود دلم میخواست گریه کنم اما درسی که کمتر خوندم و بیشتر جواب دادم چون سوالاتش مشابه تست های و نکات تست های سالهای قبل بود 

تست مرور ،تست مرور خیلییی بهت کمک میکنه و تثبت اطلاعات .‌‌به نظر من روز قبل رو نهایییت تا ساعت ۱۲ مرور کن  بعد اصلا سراغ جزوه و.. نرو  به ذهنت فرصت بده  ارامش داشته باشه مجازیم نیا این یک ماهو  خوندن و مرور بعد کنکور به دردت نمیخوره نهاییییییت استفاده از زمانو الان ببر 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

موندم این یه ماه آخر به نخونده هام یا کمتر خونده‌هام بیشتر توجه کنم یا بیشتر تست بزنم همونا رو هم؟

. یک هفته از یک ماهو به مباحثی که نخوندی و کمتر خوندی اما میتونی تعداد تست قابل توجهی ازش جواب بدی اختصاص بده ولی فقط یک هفته  کش دار نشه تا بتونی با تست و مرور تثبیت کنی .

اره شک نکن ، تکنیک +-  سرچ‌کن پیاده کن من  هر دور که میخوندم سوالا رو ذهنم ارومتر میشد سوا ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی‌هات و از وقتی که گذاشتی😍😍❤

خیلی مفید بود برام❤

سلامت و موفق باشی همیشه❤