2777
2789

من کلا پریود نمیشدم هر سه ماه یکبار اونم خیلی کم 

تا اینکه یکی گفت قرص ویتاگنوس خیلی خوبه کاملا گیاهیه و هیچ عوارضی هم نداره خودتون میتونید تحقیق کنید هم قطره اش هست هم قرصش که من مزه قطره اش رو اصلا نمیتونستم تحمل کنم همون روزی دوتا قرص خوردم حتی مواقع پریودیم و حدود سه ماه ادامه دادم بعدش دیگه کلا بدون جلوگیری رابطه داشتیم من واقعا هم بچه نمیخاستم و بعد رابطه هم فوری میرفتم خودمو میشستم چون شنیده بودم اینجوری احتمال بارداری میاد پایین .

خلاصه موقع موعدم شد و من پریود نشدم و فقط دل درد و سینه درد داشتم رفتم دکتر سونو کرد گفت تنبلی داری یه عالمه کیست ریز و یه کیست سه سانتی ولی باز واسه اطمینان آز بده و بعد که آزمایش بتا دادم و فهمیدم با همون اولین اقدام من باردار شدم

خواستم بیام بگم هرکی شده حتی یبار این روش رو امتحان کنه شاید باردار شد به لطف خدا🥰

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اين ماه قرص لتروزول خوردم دو روز ديگه موعودم زير دلم تير ميكشه نميدونم كه باردارم يا نه

انشاءالله که هستی عزیزم😘

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
سلام عزیزم تبریک میگم میشه بپرسم بتا تون چند بود

هنوز ساک بارداری اینا تشکیل نشده بود خیلی زود فهمیده بودم که باردارم درصورتی که دکتر اصلا احتمال نمیداد 

بتا دادم ۱۰۰۰ بود

خوش قدم باشه برات 

ایشالا خدا دامن همه کسایی که نی نی میخان رو سبز کنه 

من مجردم خودم ولی جذب تایپکت شدم تا در خوشحالیت شریک باشم😂💛

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 
بي بي بزارم فردا جواب ميده؟

نمیدونم برای امتحان بزن ولی خب آزمایش خاطر جمع تره 

میدونم دلت تموم میشه تا دو روز دیگه هم برسه ولی یکم تحمل کن عزیزم 

اصلا حواستو پرت کن تا هی استرس نگیری

خوش قدم باشه برات  ایشالا خدا دامن همه کسایی که نی نی میخان رو سبز کنه  من مجردم خودم ...

ممنون عزیزم❤

مرسی از این همه انرژی مثبت😘

قرص ویتانگوس ضرر نداره؟ 

نه عزیزم داروخانه ها دارن 

یه قرص کاملا گیاهی از گیاه پنج انگشته 

توی عوارض جانبیش چیزی ننوشته بود 

میتونی تحقیق کنی❤

آجییییی منم تنبلی دارم بعد بار داری خوب میشه تنبلی یا نه

نمیدونم فعلا که زایمان نکردم😁