2777
2789
عنوان

عملم بی نتیجه شد😔

1195 بازدید | 62 پست

سلام خانم ها همونیم که گفتم عمل لاپاراسکوپی دارم دیروز عمل شدم اما لوله رحم باز نشد که نشد .بد ۴ ساعت ب هوش اومدم از دکترم پرسیدم چی شد باز شد گفت نه کلی گریه کردم با صدای بلند چرا من باید انقدر بدبخت باشم .مگه خدا نگفته سمتم بیا هواتو دارم پس چرا سمت من نمیاد ۵ تا سوراخ زدن رو شکمم الکی فقط زخم شدم الکی دارم درد می کشم از دیروزه دارم اشک میریزم .بچه ها دعا کنید خدا جونمو بگیره راحت شم دیگه هیچ امیدی ندارم خستم شدم دیگ😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس رنگی انداختی قبلش؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الهی بمیرم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

عکس رنگی دادی؟

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰