2777
2789

از زبون دوستم میگم عزیزان.

بعد ۳ سال دوستی بدبختی انتظار  برگشت از خدمت سربازیش 

مادرو خواهرش چند روز پیش اومدن خونمون و گفتن فعلا رفتو امد داشته باشیم تا بیشتر باهم اشنا شیم! 

(ینی ن نشون ن عقد)

اینم بگم قبلا همسایه بودیم ب مدت ۲ سال 

فکر میکنن مامانم نمیدونه ماباهم در ارتباطیم

فقط ماشین دادن که نامزدم باهاش کار کنه البت ۳،۴ماه دیگ شروع میکنه این کارشو

کلا دوتا بچه دارن ی دختر ی پسر 

ینی حق با اوناس که دیگه هیچ کمک هزینه ی نکنن ن عقد ن عروسی ؟

اینم بگم خواهرنامزدم ب شدت حسوده ینی هرچی برامن بگیرن مجبورن برا اونم بگیرن اینطوری خرج میشه دوتا

مادرنامزدم النگو طلا خرید قبلا من خیلی خوشحال شدم که النگو طلاخریده

ولی خواهر نامزدم ب دروغ گفت بدلن دیگه تو این گرونی کی میتونه طلا بخره

چند روز پیش ی انگشتر نشون خریدیم با پارتنرم بعدش

مادرش گفت کاش میرفتین از اونجایی ک من النگوطلاهامو خریدم انشگتر میخریدین! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان بگم نکن، مجبوری مگه تو از الان داری حرص میخوری وای بحاله وقتی که عقد کنی، اونا چون میدونن تو حتما باهاش ازدواج میکنی اینجوری رفتار میکنن.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

خب خداروشکر خواستگاره نه نامزد ، بهترین موقعست زندگیتون رو نجات بدین بدبخت نکنید خودتون رو... 

خانواده ای که یه پسر دارن و عروس دوست باشن لحظه شماری میکنن واسه خرج کردن مراسم عقد و نامزدی و خوشحال کردن عروسشون! 

دیدم که میگما! 

ن عزیزم بابای پسره شغلش ی چیز دیگس  ماشینو میخواد بده پسر باهاش کار کنه

منظورم همینه پسره با ماشین میخاد کار کنه مگه چقد درآمد داره؟ شغل خیلی مهمه با یه شغل پر درآمد ازدواج کنه

خب خداروشکر خواستگاره نه نامزد ، بهترین موقعست زندگیتون رو نجات بدین بدبخت نکنید خودتون رو...  ...

منم دیدم اتفاقا یکی از دوسام با پسر اخر خانواده داره ازدواج میکنه

ولی برادرای شوهرش ازدواج نکردن

خانواده ی شوهرش کلی براش طلا گرفتن هیچ عقدم نکردن

اره مامانمم همینو میگ

ناراحت نشیا ولی واست ارزش قائل نشدن؛ آخه الان تو این زمونه ی پسر بدون کمک مالی خانواده چجوری میتونه زندگی تشکیل بده. 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
منظورم همینه پسره با ماشین میخاد کار کنه مگه چقد درآمد داره؟ شغل خیلی مهمه با یه شغل پر درآمد ازدواج ...

درامدش خوبه و خانوادش رو درامدش حساب کردن ک خودش عقدو عروسیشو بگیره