2777
2789

اسمم معصومه است 

متولد ۷۰ و مجرد 

ظاهر و باطنم هم خوبه 

میشه برای ازدواج موفقم هرکی تونست یه دعایی صلواتی چیزی بخونید 💔💔

مچکر 

روز همه دخترا مبارک 🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمم معصومه است  متولد ۷۰ و مجرد  ظاهر و باطنم هم خوبه  میشه برای ازدواج موفقم هرک ...

اسم دختر منم معصومه ست

روزت مبارک خوشگله

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
اسمم معصومه است  متولد ۷۰ و مجرد  ظاهر و باطنم هم خوبه  میشه برای ازدواج موفقم هرک ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم عزیزم کجایی هستی

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)

انشاءلل...که بی بی خودش امشب حاجتتون میده من قم هستم. از. خانم. معصومه می‌خوام برات🤗💚🌺

هیچوقت هیچی مثل قبل نمیشه(:

ان شاءالله سال بعد روز تولد حضرت زهرا هدیه بگیری

میشه یه صلوات پدرم را مهمان کنید🙏
انشاءلل...که بی بی خودش امشب حاجتتون میده من قم هستم. از. خانم. معصومه می‌خوام برات🤗💚🌺

مچکر نازنین 

خدا ازدهنت بشنوه 

خیلی خسته ام و سالهاست از خدا خواستم 

خیلی لطف میکنی برام دعا کنی 

خیلی محتاجم😭😭😭💔😭😭

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

الله هم صلی علی محمد و آل محمد 

انشالله سال بعد همین موقع با همسرت بری حرم حضرت معصومه

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱